haticenursimsek Kızlar test yaptım sabah böyle çıktı hastaneye gitmeden lavaboda peçeteye kan geldi ve kasık ağrılarım vardı ve bi gittim betam düşmüş kızlar kimyasl gebelikmi ben gibi olup hamile kalan varmı çok moralim bozuk kızlar ağliyorumya çok heveslenmiştim
hosgeldinbebekkk haticenursimsek malesef .1 boş gebelik ard arda 2 kimyasal gebelik yaşadım . Sonra oğlum oldu şükür dert etmeyin
rabiaduru1 haticenursimsek kimyasal gebelik saxece kanda anlasılıyor diye biliyorm. Siznki muhtemelen saglıksız gebelikti. Hakkınızda hayırlısı olsn
Aysekaram haticenursimsek beta düşmüşse kimyasal gebelik oluyor.çünkü onun devamlı yükselmesi gerekiyor.Hakkınızda hayırlısı olsun
Aysekaram haticenursimsek bende yaşadım bir kimyasal gebelik.sonra tekrar oldu şükür üzülmeyin stres yapmayın.
ozlemozdemir09 haticenursimsek bende yaşadım kimyasal gebelik, gecen sene maalesef Hakkinizda hayirlisi olsun stres yapmayin dusuk yaptiktan sonra dahiliyeye görün tiroitlerden de problem olabilir. Bende öyle olmuştu. Bide kadin doguma görunun
[silindi] haticenursimsek sizi üzmeyi hiç istemezdim ama.bende aynı durumu yaşadım evde test yaptım pozitif çıkmıştı hastaneye gittim doktorum 2 haftalık hamilesin dedi 2 gün sonra kanamam oldu hast. Gittim kan verdim ve doktorum kimyasal gebelik olduğunu söyledi. İnşallah sizinki böyle olmaz
hosgeldinbebekkk hyriye00 genetik test sonuçları gönderildik bişwy çıkmadı şükür .iyi bi profa gittim tsh yüksek defi ilaç başladı kilo ver dedi o ay 5kg verdim. Gebeliği erken tespit edip hemen kan sulandırıcı iğne başlayacağız dedi onu ıyguladım şükürler olsun sağlıkla oğluma kavuştum
Mrsfly haticenursimsek yani üzmeyin kendinizi ben bir kimyasal gebelik bide 8 haftalık düşük yaşadım. Sonra Kızım oldu şu an 2,5 yaşında