Minejjan Mirom ben haftada bir içiyorum çocuk kararmasin sonra hahahhahahahhahah🤭🤭😅😂😅😂😂 şaka yapıyorum şimdi taşlarlar beni🤦
Shylkyc Mirom en fazla 1 fincan içiyorum arkadaşım. Doktor bitki çayları ve kahve için tüketme dedi. Olursa da en fazla 1 fincanmış.
Mervezngn Mirom önceden sigara içtiğim icin günde 1 2 içerdim şimdi içmiyorum kahve anca günlerde ayda 1 2
Mrvmht123 Hamileligimi öğrendiğim de bıraktım ama son ayda olduğum icin nedense cok istiyrium içmeyi her gun 1 fincan iciyirim bu son ayda niyese canm çekiyor hata 2 defa ictigimdl bile oluyor
Deletedmom667 Mervezngn bende senın gıbıyım sıgara gelıyor aklıma kahweyıde bırakmak zorunda kaldım 😂
Deniziimmm Mirom iki tane içiyorum ama günlük değil gün oluyor içmiyorum ama baş ağrım olduğu zaman sade kahve iyi geldiği için hemen içiyorum zaten sade tüketmek lazım 😊
denizannee Mirom öyle aman aman aram yoktu zaten. Şimdi sadece dışarı çıktığımızda içiyorum. Ama menengiç kahvesi her akşam 👍🏻
jennifer34 Günde 1 adet şekersiz türk kahvesi içiyorum. Hamilelik öncesi de sonrası da hep böyleydi. Diğer kahveleri tüketmiyorum.