breeze92 Lüleburgazda memnun kaldığınız, gebelik takibi ve doğum yaptıran kadın doğum doktoru tavsiyesi istiyorum kızlar 😊
N_A_A breeze92 ben medikent Mustafa Yıldız a gidiyorum canım çok memnunum. Aklınıza takılan herşeyi sorabiliyorsunuz çok sakin asla sizi endişelendirmiyor ve asla akılda bi soru bırakmıyor
sarilla99 Gülhendam hanım 1 nefeste şuan . İlk gebeliğim onun takibi ve doğumuyla oldu çok memnunum ikinciye de onu tercih etttim
breeze92 sarilla99 peki cerrahlığı nasıl? Yapıştırma mı yapıyor kesi alanını yoksa dikiş mi? Yarın gülendam hanıma randevu aldım bakalım 😊
cdss breeze92 kadın bu dikiş vs üzerine tezini hazırlamış başkalarından da bu konuda çok övgü aldığını söylemişti ben de dikişinden memnun kaldım
sarilla99 breeze92 yapıştırma izim bile belli değil 8.5 aylıkken doktıruma güvenerek tekrar gebe kaldım hiç bir sorun yaşamadım 2 haftaua doğumum var 🥰
N_A_A breeze92 arkadaşım sezaryen oldu canım çok küçük bir dikiş izi var ve çok çabuk iyileştiğini söyledi benim doğumuma daha var ama doktorumu bırakmayı düşünmüyorum. Genel olarak suda doğum da en yetkin diye duydum ve normal doğumu destekliyo hemen gel alalım demiyo asla
breeze92 sarilla99 bugün gittim Gülendam hanıma. 5 haftalığız, kese istediğimiz yere yerleşmiş ama etrafında çok az kanama var dedi progestan başladı, 2 hafta sonra kontrol dedi 😞
breeze92 sarilla99 çok teşekkür ederim. Daha bebişi göremedik 5 haftalıkmışız. 2 hafta sonra görürüz heralde
breeze92 sarilla99 gülendam hoca 2 hafta sonra gel dedi. Keşke 1 hafta deseydi 🙈🙈 2 hafta sonra olunca muayene parasıı mı alacaklar yine