Aysegul_20 Bugün sabahtan nişanım geldi hanımlaaaar 38. Haftadayım. Hala daha arada geliyor ama akıntı ile birlikte bu durumu yaşayan var mıııııı bebişim geliyor mu dersiniz 🥲
bymiraymom Aysegul_20 doğumdan önce 2 gün boyunca nişan gelmişti benden 2. Gün gün boyu kaverengimsi pembemsi gibi bi renkte geldi sonraki gün kontrolüm vardı 4 cm açıklıkla doğumhaneye alındım🫠 hayırlısı olsun inşallah egzersiz yapın bol bol sağlıkla alın kucağınıza♥️
Rmeysa_01 Aysegul_20 benimde nişanım geldi akşam 7de Ertesi gün öğle 2.45te doğurdum Doğurana kadar da kahverengi kanamam vardı
Aysegul_20 bymiraymom geliyor gelmekte olan deseniz ya 🤭🥰 çok heyecanlıyım, teşekkür ederim inşallah 🙏🏻
Aysegul_20 Momlife_ sümüksü bir yapıda, reglin son günleri kahverengimsi olur ya şu an öyle benim tam kırmızı renkte değil ama sabahtan beri devam ediyor aralıklarla
Aysegul_20 Rmeysa_01 teşekkür ederim inşallah bekleyen herkes evladına kavuşur 🙏🏻 sancım yok o biraz endişelendiriyor yarın sabahtan kontrolüm var zaten bakalım neler olacak 🥲🩵
Aysegul_20 bymiraymom nst de sancm görünüyor hafif hafif ama ben hissetmiyorum bekliyoruz sabahtan beri aralıklarla nst bağlanıyorum kavuşmaya az kaldı 🥰💜
Nur1290 Aysegul_20 ne yaptınız acaba merak ettim benim de dünden beri nişanım geliyor ama aktif bir sancım yok düzensiz hep yarın 41 hafta olacağım