sudeli4 Pelinn_6506 hahaha ay buna güldüm ya biz cinsiyetten sonra cnsım sürekli domates istedi bu köy domatesi gibi olanlardan sadece manavda buluyorduk hepsi en pahalısıydı abartısı kilo kilo yedim herkes dalga geçiyor benmle 😅 koca bi kase domatesi tuzlayıp yiyorm salatalık yine aynı şekilde cinsiyetimiz kız
cansukccc Pelinn_6506 Pelinn_6506 evet evet birde tuzlu tuzlu üf üf bugün bizmde akraba dedi kızlarımda çok yiyordum diye
Pelinn_6506 cansukccc evet bana da öyle dediler de bazı arkadaşlar boş yorum yapıyor bacım engelleyemiyor muyuz 😂😂😂
Pelinn_6506 negna ya işte aşermeyele istediğimiz cinsiyeti öğrenmek istiyoruz aslında 😂ama burdaki arkadaşlarımız hurafe yok bilmem ne diyorlar ya sana mı sordum cevap verme diyesim varda işte diyaloğa girmek istemiyorum
negna Pelinn_6506 çokta ciddiye alma boşver 😂 eğlencesine işte herkesin gönlünden geçen kız, erkek var içten içe istediğimize yoruyozz
Momlife_ Pelinn_6506 yedim ama midem nasıl yandııı offf dişimi fırçalayıp yattım eşim camı açtı o kadar kokmuş 😂😂😂 mideden geliyo fırçalamasan da olurmuş diyor😂
Pelinn_6506 negna ee yani ama işte anlamıyorlar onlar sanki hiç yapamamışlar gibi burda çok bilmişlik yapıyorlar 😂burdaki herkes biliyo hurafe kimse cahil değil
3kedili2bebekli Pelinn_6506 domatese alerjim var kokusuna bile tahammül edemem 2. Kızımı doguracagim yani boyle şeylere takılmayın asermekle alakası hiç yok ☺️
1cey Pelinn_6506 yeme içmeyle hiç alakası yok ikinci gebeliğim ikisi de birbirinden farklıydı ikiside erkek
bircant Yeme içmeyle alakası yok bencede ilk gebeliğimde yediğim domatesin haddi hesabı yok hergün kilo kilo yiyordum desem yeri var :) kızım oldu. İkinciye hamileyim aşırı tatlı istiyor canım hep tatlı bişeyler yemek istiyorum ve yine kızım olcak :)
zeyzeynur Pelinn_6506 evet ya bikaç gün önce gece sabah olsunda domates yiyeyim diye diye uyudum mayhoş bi tadı var ya bak düşündükçe ağzım sulanıyo🤤🤤🤤 erik kivi falan da yiyorum ekşi takılıyoruz şuan cinsiyetide kız gibi diye tahminde bulunmuştu doktorum fetal vericez orada belli olur sanırım
Baklavaseverim Pelinn_6506 Domates aşermiştim burnuma kokmuştu kızım oldu alakası var mıdır bilmiyorum da 😂
mrvilay Pelinn_6506 İlk gebeliğimde köy domatesi kokusu burnuma geliyordu uyurken😂 öyle böyle aşermedim. Kıızm oldu
siimgeay Pelinn_6506 ben tuzlu zeytinyağlı ekşi domates aşermiştim limon sıktım hep domatese ama cinsiyet erkek 🙏🏻🧿🌸
miracsevim Pelinn_6506 annem tam 19 sene önce sadece domates yiyordu resmen kadın başka bişey yiyemiyordu erkek kardeşim oldu 😂