zeynepyldrm_07 Kızlar doktorum her gidişimde cinsiyeti söylemiyor detaylıda bakılır diyor acaba direk özele gitsem hemen söyler mi cinsiyeti bana🤦🏻♀️
mervekalkann zeynepyldrm_07 Ben de 21+2 de anca öğrenmiştim detaylıda, pozisyon vermediği sürece özele de gitseniz öğrenemezsiniz malesef.
baltuntas zeynepyldrm_07 özel değilde başka doktora da gitseniz söyler artık haftanız müsait buna devlette önerilen başka bir doktor varsa onu deneyin derim birde
Iremm2611 zeynepyldrm_07 ay nasıl sabrettiniz şaka gibi bu devletteki doktorlar özele gidin söyler hemen 13. Haftada söylemişti benim bebeğimin cinsiyetini
zeynepyldrm_07 beyza_gmsgl öyle yapayım ya anlamadım ki niye cinsiyeti söylemiyor cihaz fln mı eski söylemiyor yada bilerek mi söylemiyor detaylıyı bekliyemem de
beyza_gmsgl zeynepyldrm_07 yani şöyle normalde 17-18 haftalarda en geç söyleniyo. Ben 11.haftada fetal dna yaptırmıştım öyle öğrendim ama doktorum 14.haftada net bi şekilde erkek görüyorum bende dedi ve oğluşum bacak arasını ayırıp gösterdi zaten kendini 😅
zeynepyldrm_07 beyza_gmsgl ben 14. Haftamds gittim söyler herhalde dedim söylemedi 17. Haftamda gittim söylemedi 19. Haftamda söylemedi 21. Haftam bugün yine söylemedi 😂
zeynepyldrm_07 mervekalkann benim bebeğim çok hareketli bu arada ve ben 14. Haftadan beridir düzenli gidiyorum hiç birinde de söylemedi bana😂
zeynepyldrm_07 baltuntas sırf bu yüzden doktor da değiştirdim aslında ama oda söylemiyor detaylıyı bekle dedi her gidişimde öyle dedi
zeynepyldrm_07 Iremm2611 kız valla ha bugün ha yarın öğrenicem söylicek dedim bugün de kesin söyler dedşm söylemedi detaylıda randevu bulamıyorum valla o yüzden direk özele gidip cinsiyet öğrenirim detaylıya giremezsem herhalde artık gitti doğumda öğrenirim cinsiyeti doktorun söyleyeceği yok 😂😂
mervekalkann zeynepyldrm_07 işte zamanında ben de aynılarını yaşadım kordonu araya alıyordu çok hareketliydi tamamen pozisyona bağlı malesef şuan 30+5 oluyoruz bir de erkek :)
zeynepyldrm_07 mervekalkann sağlıkla al yavrunu kucağına aşko🫶🏻 bakalım bende erkek hissediyorum özele bi gidicem inşallah daha fazla beklemek istemiyorum 😂
zeynepyldrm_07 baltuntas bende normalde çok sinirliyim biriyim doktor bana öyle değişik tavırlarla konuştuğunda kendimi okadar zor tutuyorum ki patlamamak için 😂
Byn1998 Bak 12 16 19 haftada erkek gibi kordonda olabilir dediler 21 haftadayım 23 haftada detaylıya gidince öğrencem inşallah sinir oldum 3 farklı doktorda aynı şeyi dedi kız diyen olmadı inşallah detaylıda öğrencez yoksa doğuma kaldı yani
zeynepyldrm_07 Elisa0110 aşko okadar merak ediyorum ki kocaman oldu karnım da çıktı artık öğrenmek istiyorum 😂🌸