elifksbr Kızlar göbek bölgeniz için çatlak kremi kullanmaya kaçıncı ayda başladınız? Memnun kaldığınız marka varsa paylaşır mısınız? Bir de herkeste bu çatlaklar oluyor mu benim daha 4 aylık ama kırmızı belli belirsiz çizgiler farkediyorum çatlağa dönüşecek gibi yanlış mı düşünüyorum
ebru2124 elifksbr ben şuan Hindistan cevizi ve kakao yağını kullanıyorum çok güzel etki ediyor onun yanı sıra alabileceğin bi krem olarak Mamaaura kremi çok faydalı bir krem mutlaka al derim araştırırsan zaten dediklerimi anlarsın
orhismommmmmm elifksbr istedıgımız kadar korusak da illa çatlak oluyor ama ben sıkılaştırıcı kullanıyorum memnunum hem nemli tutuyor
3boysmom elifksbr kuzenim hiçbişey sürmemişti hafif çatladı ben o kadar önerilen kremlere yağlara para döktüm heryerim çatladı🥲 tamamen genetik olduğunu düşünüyorum yağ olarak gerginliğini alması için biooil kullanmıştım
Iremm2611 Genetik daha çok etkili ama bende suan mamaaura çatlak kremi,bio oil ve shea yağı kullanıyorum tüm gün nemli tutuyor memnunum çatlama olmadı henüz bakalım
lalelola Çatlaklar genetik bir şey, en pahalı kremi de sürsen çıkacaksa yine çıkar. Ama bu hiçbir şey sürmemek demek değil, tabii ki bakım yapmak iyi olur. Özellikle hindistancevizi yağı ve E vitamini çok faydalı.