Xaleyeren Kızlar ilk oğlumda gerek duymadım şimdi ikinci bebişime hamileyim bebek telsizi almayı düşünüyorum sizce gereklimi bana gerekli gbi geldi birde kullanıp memnun kaldığınız bebek telsizi varmı markası nedir cevaplarınızı bekliyorum ❤️❤️🥰
parasetamoll Xaleyeren loobex aldım ben benim işime aşırı yarıyor akşam 8de uyur odaya bırakırım içeride kalırım ben mutfakta vs iken bayağı yarıyor misafirlikte dahi :)
Aysingeldiislerdegisti Xaleyeren pekniyi bişey değil siye duydum kameradan daha çok radyasyon yayıyormuş dediler tabi ne kadar soğru bilmiyorum
iraz4 Xaleyeren benim ilk cocugum gerekli gordugum icinde ebebekten weewell disi mavi olan bebk telsizi aldim kamerali tercih etmedim 250 tl idi aldigimda bir kere deneme yaptik guzeldi kullaninca gorecem bende net bisey diyemem tabi
Xaleyeren Aysingeldiislerdegisti olabilir gerçi telsiz ama benim bitane daha oğlum var oda küçük 17 aylık korkuyorum diğer bebeğimi bi odaya yatırırım ağlar duymaz yani bi misafir gelir çocuk rahat rahat uyusun başka odada hem herkesde mıncıklamaz 😂
Xaleyeren iraz4 teşekkür ederim canım onlarada baktım wma 440 vardı çekim mesafesi 100 m benim evim büyük biraz sorun olurmu felan diye çekindim biraz
Popmum Biz a101den aldık telsiz şu an yanımda değil markasını bilmiyorum ama denedik işe yarıyor 😀 pek faydası olacağını düşünmüyorum aynı evde ama komşuya beş dakika giderken işe yarar.