Ardilan Ayme1120 benim kızım olsaydı miray koymayı düşünüyordum yılın ilk aylarında doğan demek şubat doğumlu olunca anlamına da uygun oluyor sıradan ama tınısı güzel bunun yanında nil ismi de hoş nilay da güzel
Rabia88 Ayme1120 sonunda elif için karar verdik artık isimlikleri elif diye hazırlıyoruz eşime diyroum bak emin misin değiştirecek misin hayır diyor ama bakalim
Ayme1120 EliniVermiyorHayat aklınızda var mi bikac isim yoksa bizim gibi hiç mi yok😂 begenemiyoruz yakistiramiyoruz felan🤔
EliniVermiyorHayat Asel beğeniyorum eşim beğenmiyor eşim daha çok normal isim söylüyor bende onları beğenmiyorum hira,ravza,erva,felan beğeniyorum sonra kararsız kalıyorum çocuk doğacak isim yok kararlı kalamıyorum kiiii bi isim de😖😣☹
EliniVermiyorHayat Ayme1120 hele asel deyince aselsan gibi ne o öle diyor hevesimi kırıyor ona kalsa emel,leyla felan diyo bende koyarmıyım onları😅😂
Ayme1120 Mirayyldz bizde belinayı gözden geçirecektik bakalım sonuç ne olur🤔 bi türlü beğenemiyoruz isim
Mirayyldz Ayme1120 Belinay ilk bsta pek ısınmamstm snra kulaqma cok hos qelmye bsldi herseyni yptk belinay die anlamida pyqamber ciceqi anlamida qzel cnm
EliniVermiyorHayat Ayme1120 hemde nasıl bu kadar zorlanacağım aklıma bile gelmezdi kız ismi birde kolay bulunur derdim nerdeeeee oğlum var ismi eren kesin beren koyarım diyordum anlamı kuzu demekmiş anlamsız geldi sildim aklımdan isim kıtlığı yaşıyorum😁
EliniVermiyorHayat Almira da güzel ama anlamını kesin ve net bilmeyince kararsız kalıyorum🧐malum anlamıda çok önemli😕
Ayme1120 Rabia88 hangi isimler yok ki defne belinay elif. Belki de bizimde öyle olur çok bilinen bir isim
EliniVermiyorHayat Kızlar bana yardımcı olurmusunuz 24 yada 25.haftamda ıslaklık olmuştu iç çamaşırımda doktora gidip sormuştum suyuma baktı iyi su değil mantar olabilir demişti sonra kesildi kendiliğinden 35.36 da yine bi ara tekrarladı o haftada kontrolüm vardı suyun iyi demişti.şimdi 38.4üm dün gece 2 yada 3kere yine ıslaklığım oldu yine öledir diyorum şimdi baktım yine ıslak olmuş 🤔🤔🤔
Rabia88 Ayme1120 bizde bı ara defne dedik ama sonra bı baktık defne ismi çok var Zeynep Alya arya masal Asel Lina liva bu isimlerde çok var çocuk okula başlayınca aynı sınıfta birsuru aynı isim olacak en son Aslı elif defne bahar ipek kalmıştı Elif e karar verdik hem anlamı hemde Arapça yazılışı çok güzel