sinemmm38 Kızlar doğum kanalına inmiş 1 cm acıklık dendi ama benim oğluşun gelesi yok gibi nts de sançı cıkmıyor napıyorsunuz hangi tuşlara basmamı öneriyorsunuz
pablola sinemmm38 kanala inmiş nişanda geldi yalancı sancı dışında tık yok 🥹 çömelmekten duş almaktan perişan oldum 😁😁💕
gizemb0 sinemmm38 38+0 olduk bizde yalancı kasılmalar harici bizde de tık yok yarın kontrolümüz var bakalım suyumuz iyi mi açılmamız var mı merakla bekliyoruz 🤭
arzuysf 38+1 ben de önerilere bakmak icin geldim artik doğsun. 🤣 az once sağım pompası ile 5 er dk süt sağma yaptim masaj modunda bakalim ise yarayacak mi.
Beyza-mkl22 arzuysf bende 38+2 ne gelen giden var ne de nstde sancı, bayramı bekliyorlar herhalde, oysaki bayramdan en az 2 hafta önce doğusunda bayrama toparlanayim diye çok istemiştim
sinemmm38 pablola ay aynı inanki ama yok gelen giden yok konuşuyorum lafımı dinlerde gelir diye yok dinmemiyor🤣
arzuysf sinemmm38 sütüm geliyor ama gelmese de zaten doğum başlatmak amaçlı göğüs uyarımı yaptım oksitosin salgılatıyor çünkü Rahim kasılmalarını destekliyor
feyzaymn 37+3 kanaldaymış 2 cm de açıklığım var nst de yalancı sancılar var kasıklarım da acayip ağrı var benim tek yaptığım hurma yemek 😂