sarilale123 Kızlar gece de uyuyorum ama tüm gün uykum var, ilk haftalara geri döndüm resmen. Varmı böyle olan normal mi? Hiç bişey yapmak istemiyorum. Hep uyusam uyurum
1cey sarilale123 kız hep uyu ya 😅 ben uyuyamıyordum ilk gebeliğimde, tuvalete gitmekten sağa sola dönmekten gerçekten son zamanlar çok zordu. Sırtüstü yatsam eşim uyandırıp sağa dön yok sola dön diyip dururdu. Uyu bool bol 🌸
mervekalkann sarilale123 30+4 üz tam tersi hamile kaldığımdan beri doğru düzgün uyuyamıyorum keşke bana da uğrasa uyku 😑
kesginn sarilale123 bende 30+3 ümm ayy aynı ben oğlumu parka götürüyom uyukluyom yürüyom uyukluyom hep uykum var
orhismommmmmm sarilale123 34 den bildirim yapıyım yemınle dün 10 da uyudum bugün 11 de kalktım. 3 de geri uyudum ve Suan uykum var aşırı. Son haftalarda hani enerji gelıyordu😒
biriciginannesi Ben ben ve yine bennnnnn bende sanki ilk aya geri döndüm hep.uyku var ve ağlamak istiyorum çok duygusal olmuşum
sarilale123 biriciginannesi ağlama arada bana da geliyor ama uyku çok fena . sürekli yatma isteği var
sarilale123 1cey keşke😁 abi var düz duvara tırmanan cinsten peşine koşturmaktan yorgun düşüyorum. Tuvalete taşınma bendede var hala ama koşa koşa uyuma geri geliyorum 🤣 çok teşekkür ederim 🌸
sarilale123 mervekalkann ilk zamanlar böyleydim, şimdi yine aynı. İlk gebeliğimde hiç yaşamadığım şeyleri yaşıyorum bende. İnşallah uğrar uyur dinlenirsin doğuma kadar canım
sarilale123 kesginn bende aynı böyleyim ev işi yapıyım diyorum bi odayı süpürsem yatasım geliyor. Sanki hep uykusuz kalmış gibiyim
sarilale123 orhismommmmmm bende anlamadım bacım ya. Yürüyüşe çıkayım diyorum bebeğin kıyafetlerini yıkayayım en azından diyorum, yavaş yavaş temizlik yapayım falan diyorum ama hepsi lafta kalıyor. Kendimi hep uyuklarken buluyorum. Enerji uğra bize 😄
simgeakyildiz Gerçekten sanki hiç uyumamış gibiyim bütün gece uyuyorum halbuki gündüz aşırı uykum geliyor 😂
sarilale123 simgeakyildiz bende böyleyim, hiç anlamadım geçen haftalara kadarda böyle değldim üstelik
orhismommmmmm sarilale123 ben çok sukurtemizlıgı kıyafetlerı hallettim 31. Haftada kardesım fln geldi
ozdemirayca sarilale123 cinsiyeti kız mı benimki kız 32. Haftamdayım gece 2 gibi yatıyorum sabah kalkıyorum öğlen bi uyuyorum bide akşam üzeri uyuyorum tatlı bir uyku isteği var sürekli😂😂
sarilale123 orhismommmmmm ben herkese gittim ama kimse yardım istermisin bile demiyor konusu açıldığında. Tek başıma yapacağım 🥲