sevimlipandahii Busranur_mnts iyiyim tedaviye devam Bu ay yumurtam 25 mm oldu iğneyi bulamadım ignsiz devam işte Sen nasılsın meryemmm bebeğimiz nasıl 💝🌸🧿
Busranur_mnts sevimlipandahii yaa yumurta büyümüş de çatlamış mıdır ki hayırlısı olsun balım napsın o da mızık mızık ediyo
nafiye66 ballim_dunya 95 varmı Yaani ben pek anlamıyorum da aynı durum belirti bende de var acaba bende versemmi ki
allyslife ballim_dunya gözün aydın canım🌸 4 Şubat’ta beta 22′yken öğrendim, 14 Şubat’ta beta 1576′ydı keseyi gördük. Buna göre tahminen 1 hafta10 gün sonra keseyi görürsün🫠🌸
samaa_ ballim_dunya merhaba peki igneden bir kac gun sonra gogus agrisi oldu mu? Adetinize yakin ogrenmissiniz gebeliginizi ge gogus agriniz yokmus. Bende de durum ayni da o yuzden🥲tebrik ederim bu arada saglikla ilerlesin gebeliginiz insallah🌸
ballim_dunya samaa_ teşekkürler çiçeğin iğneden sonra gebelik belirtisinin hepsini yaşadım 2-3 gün içinde göğüs bel kasık ağrısı sonra geçti adetime yakın da yazdığım belirtileri oldu ki hala göğüs hassasiyetim yok iç çamaşırıma geçmiucek şekilde de akıntım var
sevimlipandahii Busranur_mnts salı günü gittiğimde sınırda dedi Dünden beri de aşırı kasık ağrısı var herhalde catladi
nafiye66 ballim_dunya bende de kasık ağrısı bel ağrısı var dediğiniz gibi bacağıma vuruyor sizinle durumlar aynı ama gebelik belirtileri yok hiç bat 16 Nisan da bnimde erken olduğu için test falan da yapmadım inşallah vardır ya bnde de
ballim_dunya nafiye66 yumurtlama ağrısı da olabilir çiçeğim ben bu ay 2 kere yumurtlamış olarak gözüküyorum
sevimlipandahii Busranur_mnts devam ediyor daha bakalım Dktor bana 10 günü iyi değerlendir dedi daha yeni 2 gün geçti 🙈