bethatars Kızlar pazartesi çift çizgiyi gördüm. Bu süre zarfında folik asid kullanıyordum ama bitmek üzere son 6 tane kaldı. Doktora da en yakın zaman 15 gün sonrasına randevu alabildim. Sizce tekrar eczaneden alıp kullanmalı mıyım yoksa muayeneyi mi bekliyim
bbaskal bethatars Kullandığın folikasitle devam et bırakma doktor farklı bir marka önerirse onunla devam edersin zaten 12-13 haftaya kadar kullanacaksın
kelebegim123 bethatars devam etmelisiniz kullanmaya ilk 3 ay doktor kullanman gerektiğini söyleyecek çünkü. Ben hamilelik öncesi 2 ay hamilelikte de 3 ay kullandım Haftada multivitamin kullanmamı söyledi doktorum zaten onun içinde de folik asit var. O yüzde devam edin kullanmaya ara vermeyin bebek için çok önemli.
bethatars Birdbox peki birşey soracağım. İki gün önce test yaptım çift çizgiyi gördüm. Yarın tekrar yapacağım. En yakın dokto randevusunu 15 gün sonraya buldum birşey olur mu
Birdbox bethatars şöyle canım kan testi vermediysen önce kan testi ver örneğin yarın kan testi veriyorsan pzt tekrar ver sonuç olumlu artıyorsa 3000 oldugunda dokfora git 15 gün sonra iyi