Busra1210 Bende transfer sonrası heyecandan bekleyemeyip 7.gün yaptıgımda negatif cıkmıstı 9.gün tekrar yaptım yine negatif cıktı bugün kanda pozitif cıktı elhamdülillah Rabbim hayırlısıyla hepimizin kucagına almayı nasip etsin
kedilivebebeli Bende T+8 gün hem idrar hem kan pozitif çıktı ama beta takibi beni çok üzüyor ve yoruyor
ipekbk lili14 ben estrofem duphaston progestan fitil progestan iğne prolutex iğne oksapar iğne kullanıyorum. Kasık ağrısı dolgunluğu göğüs hassasiyeti vardı birde iştah artışı oldu bende
lili14 ipekbk göğüs hassasiyeti vs yok bende hiç 2. Bu ilkindefe olmamıştı sadece kaşıkta batma yanma ağrı var gibi hafif o kadar
ipekbk lili14 herkeste aynı belirti olacak değil bu benim 2. Transferim ilkinde çok belirtim olmasına rağmen negatif sonuçlandı çoğu ilaçlardandı zaten
lili14 ipekbk benim de 2. Umarım güzel hayırlı sonuçlar alırız. Hayırlısı olsun sizin için de çoksevimdim devamı sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏼
Fatmanur_0416 ipekbk yaaa rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çoookkkk mutlu oldum hayırlı olsun tekrardan 🥹❤️