yeni_mucize Merhaba kızlar Benim gebeliğim riskli ve sürekli yatıyorum ve yatarkende sıkılıyorum benim gibi olan sıkılan var mı ne yapıyorsunuz bütün gün yaptığınız aktiviteler var mı bana öneride bulunur musunuz💕
Aaayseeert yeni_mucize bende sürekli yatıyorum valla yapacak hiç bi şey bulamıyorum gebeliğimin başından beridir böyleyim artık çok bunaldım ama bebeğim iyi olsun sonrasın da gezeriz beraber diyorum . Film dizi falan izliyorum sadece
ozdemirayca yeni_mucize Mlbb diye bir oyun var onu oynuyorum bir oyun 20-30dk sürüyo 3-4 oyunda gün yarıya iniyo zaten😂
yeni_mucize Aaayseeert bende başından beri yatıyorum daha da yatıcam dediğin gibi bebişler iyi olsun yeter bize ama düşündüm düşündüm bişey bulamadım bende dizi izliyorum hep gündüzleri de programları izliyorum bide buraya sorayım dedim belki bi fikri olan çıkar
Aaayseeert yeni_mucize evet ben bi ara örgü örüyordum ama şuan çok oturmadığım için onu da bıraktım hiç bi şey canım istemiyor
yeni_mucize ozdemirayca dur bakayım yüklerim bende onu 😁 zaten oynadığım bi kaç oyun var bide o olsun 😁