Imanzmngl 34 haftalık hamileyim afi 9 cm dedi doktor iki hafta sonra tekrar bakalım dedi çok mu az ? 1 haziran sezaryen olacağım o zamana kadar dayanır mı yaşayan var mı
sakaryamm54 Imanzmngl Canım 30 haftalıkken suyum 6 ydı doktor amnisure testi yaptı negatif çıktı ağır kaldırma dedi yat dinlen dedi şuan 34 haftalığım suyum hala 6 5e düşerse yatış vericem dedi sizin az değil ama sınırda sayılıyor tabiki
Htcmommyy2125 Imanzmngl dayanmayacak olsaydı 2 hafta sonraya randevu vermezdi. İçinizi ferah tutun. Bol su için havuç filan yiyin
Imanzmngl sakaryamm54 birde ben serklajlıyım bu su nasıl azaldı nerden sızdı anlamadım buharlaştı büyük ihtimal 😂 cevabınız için teşekkür ederim konuşmaya ihtiyacım vardı dünde sanırım bir post açtım içimi dökeyim dedim hiç cevap gelmedi
Imanzmngl Htcmommyy2125 Htcmommyy2125 başkası bu postu açsaydı bende böyle derdim büyük ihtimal ama işte insan kendisinin başına geldiğinde kendisine tavsiye veremiyor 🤭 teşekkür ederim cevabınız için
Htcmommyy2125 Imanzmngl içiniz rahat olsun diye dedim. Haklısınız insan evham yapıyor 😂 hepimiz yapıyoruz bunu 😁 sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🌸