gayecee Batununannesi bence çok hoş adı Barlas olanlar hep doktor, avukat güzel bir mesleği olan insanlar ya da bana öyle denk geldi gibi çok asil bir isim
Mommi Ya ayıp olmazsa bence biraz kaba gibi ama ben baran bora gibi isimleri de kba bulduğumdan olabilir, çocuğunuza yakıştırıyorsanız bence her isim çok güzel 🍃
Batununannesi Mommi ay canım acaba diyordum bi tek bana mi kaba geliyor söylerken diye telaffuz ederken bi garip oluyor sanki diye sordum teşekkür ederim
gulsumklc2 Bence gercekten anlamı olan isimler koyun yani su bulut gunes bu isimler anlamsz gokteki gunesi koyuyorsn😞 peygamber isimlerinden koymanızı tavsiye ederim. Smdi herkes frklı olsun diye hc anlamımolmayan isimler koyuyor. Yine de siz en iyisini bilirisiniz 😍😍
Batununannesi gulsumklc2 barlas anlamlı bi isim bn de sizin gibi düşünüyorum kahraman savaşçı demek barlas ve türkçe kelime, peygamber isimlerinin ağır olduğunu düşünüyorum
Aysegul27 Barlas ismi banada cok kaba geliyor hatta kulaga hic hos gelmior🤷🏻♀️ Tabi herkesin zevki ve fikri ayri 🥰
Deletedmom308 Batununannesi cinsiyet erkek olsaydı bu ismi koyacaktım. Hepte erkek olarak hissettim Barlas deyip durdum 12. Haftaya kadar :)