gul_g İlk düşük sonrası sağlıklı gebelik olan var mı, önümüzdeki ay denemek istiyoruz tekrardan ama korkuyorum doktorlar tek düşülte araştırmaya da gerek duymuyor,
damla6565 gul_g benim ilk gebeliğim 6.haftada düştü kürtaj falan olmamıştım yaklaşık 6 ay sonra tekrar hamile kaldım 23.haftaya geldik bile ☺️ düşük sonrası sağlıklı gebelik oranları daha yüksek oluyormuş benim öyle oldu mesela
monii gul_g korkma canım sağlıklı olur inşallah. Doktorum ilk bebeğin düşük olma ihtimali artik cok yüksek demisti. Çoğu kadın yaşıyormuş. Korkma sen dua et sağlıklı olur inşallah
melisasak35 gul_g ilk gebeliğim 8 haftalıkken düşük oldu hemen ardından korunmadan hamile kaldım sağlıklı doğumum oldu sonra 2 yıl sonra tekrar hamile kaldım 6 haftalık civarı düşük yaptım tekrar 1 sene kalmadan hamile kaldım sağlıklı doğumum oldu çok şükür şuan yine hamileyim düşük olur diye çok korktum ama şükür suan sağlıklı geçiyor 3 düşüğüm var nedeni sebebi yok 2 sağlıklı doğumum var 3.cümdoğumumu yapacagım allah nasıp ederse allahım isteyen herkezin kucagını doldursun
Busranur_mnts gul_g bende pcos vardı klomen kullanıyordum ilki düşük oldu 1 ay adet bekledim 2. İlaçta gebelik olmadı 3. İlaçta gebelik oldu doğum yaptım 1 2 ay bekleyip deneyebilirsin sağlıkla olsun inşallah
gul_g monii inşallah sağ olun duanızı sizler de eksik etmeyin Allahım isteyen herkese sağlıklı gebelik nasip etsin 🥰🌺
gul_g melisasak35 kürtaj olmuş muydunuz ilkinde ben 8+4 ken hem kürtaj oldum hem doktor Cyclo progynova vermişti ondan sonra kanamam oldu regl sayılıyormuş sanırım ilaç düzenliyormuş
birbebekkkk İlki düşük oldu 3 ay sonra sağlıklı bir gebelik yaşadım 2.5 yaşında oğlum var şuan 2. Ye hamileyim darısı size inşallah 🫶🏻
gul_g birbebekkkk çok sevindim böyle haberleri duymak çok sevindiriyor Allah uzun mutlu ömürler nasip etsin inşallah, sizlerde duanızı eksik etmeyin 🌺🌺
buketdeniz19 gul_g canım ilk gebeliğimde 9. Haftada kalbi durdu şuan tekrardan hamileyim 24+3 haftalık çok şükür tek gebelik kayıpları araştırılmıyor malesef doktorlar kromozomsal diyorlar genelde 12. Haftada önce ki düşüklere ben direkt kürtaj olmuştum
gul_g buketdeniz19 Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok sevindim 🥰🌸 darısı başımıza
denizkizimm gul_g hiç korkmayın benimde öyle oldu hatta kürtaj olmuştum 1 kez regl gördüm hemen hamile kaldım. Beklemenize de hiç gerek yok bence