yagmra allyslife bende emin olamadım Beta için kan verdim Evde progestan var ondan içsem birşey olmaz herhalde dimi
yagmra allyslife bende bilemiyorum Birşeyler geç olmadan hareket etmek istiyorum doktora gitmek için de biraz beklemek istiyorum değeri takip etmek istiyorum ilk olarak
yagmra Bir1kelebek midem ağzıma gelir gibi oluyor bazen göğüslerde hassasiyet var şu an baka birşey yok İlk hamilelikte de çok belirti yaşamadım rahat geçmişti 10 haftaya kadar sonrada zaten bebeğimin kalbinin durduğunu öğrenmiştim
allyslife yagmra evet ama yanlış ya da yersiz uygulama da çok riskli, o yüzden doktora gitmek bana hep en doğrusu geliyor
Sehho Meleqimmm 14 Şubat son adetim ama ölçümlerde 1 hafta önde çıkıyor adet tarihimi 7 Şubat olarak düzelttiler
allyslife yagmra haydi gözün aydın canımm🥹 sağlıkla gelsin bebeğin🌸 2 günde 1 beta vermeye devam et mutlaka🫠
allyslife yagmra ver ver en az %60 yükselme bile işimize yarıyor, hiç az mı çok mu diye streslenme, elini karnına koy bebeğine güzel enerjilerini gönder😍