salihakandal Kızlar doktorum verdi 26. Haftadayım ilk üç ayda kullanmıştım o kadar midemi bulandırıp kusturdu ki bide o zaman içemiyordum midem çok bulanıyordu şimdi nasıl içicem korkuyorum balık kokusu fazla geliyor bebeğim birqz minik kalınca verdi doktor
keleebeeekkk salihakandal yemek yerken içsen yine mideni bulandırıyor mu ben koklamadan hızlıca içiyorum midem bulanmıyor ama kokusunu sevmiyorum
FatmaS41 salihakandal o kadar zorla içiyorum ki 🥺 gece yatarken içiyorum diğer türlü balık yağı ve kokusu resmen geri geliyor ve midemi bulandırıyor ama mecbur içiyorum. Değiştirmiştim başka marka kullandım onda direk çıkardım en iyisi bu benim için. Allah kolaylık versin tüm hamilelere valla 🥲
zeyzeynur salihakandal ben progeny f kullanıyorum içinde balık yağı varda hiç balık kokusu almıyorum ben vitaminden vitamine değişiyo sanırım balık kokusu alsaydım ben de içemezdim kesin canım balık istemişti de sırf kokarda yiyemem diye aldırmadım bile balık yağı içiyorum anca🥲
salihakandal keleebeeekkk aynısınımı kullanıyorsun sende bi deneyeceğim ilk ayalr zaten midem berbattı onun etkisiyle daha kötü oldu şimdi cesaret edemiyorum
salihakandal Of çok zor sanırım kişiden kişiye değişiyor kızlar vitamin kullanmaktan bıktık artık inşallah sağlıkla kucaklarımıza alalım