ayzesa sudeli4 benim de fakülte hastanesi. Erken almazlar diye düşünüyorum sen yine de teyit edersin 🤗
fdegirmencii Merhaba 8 cm açıklık varken neden suni verdiler acaba sordular mı size verelim mi diye? Bir de özel mi devlet miydi?
kucuk_prens fdegirmencii devlette yaptım tabiki onayımla suni aldım kendi doğum sancımı çok hissetmediğim için ıkınmama da engel oluyordu çünkü süreci hızlandırdık sadece
sadissss06 Bizde serklajınız 31. Haftaya yaklaştık sezeryan planlanıyor umarım sizin haftalarınıza sağlıkla geliriz 💜 tebrik ederimmmm
NilVibe kucuk_prens Allah bağışlasın, darısı ben ve mimiklerini bekleyen tüm arkadaşlara olsun inşallah 💖
Sevda1999 kucuk_prens Merhabaa🌸 İlk olarak çokca tebrik ederim sizi, sağlıkla büyüsün inşAllah. Bebeğiniz kaç kg doğuldu acaba? Bende bu gün tam 37 haftadayım ve artık dayanamıyorum, doktorumla konuşup sezeryanı biraz öne almayı düşünüyorum açəkcası
kucuk_prens Sevda1999 teşekkür ederim canım 2880 gr doğdu ilk iki saat solunum sıkıntısından gözetim altında tuttular sonrasında yanıma getirdiler zaten