Storm Kizlar bebeginizim bu hafta araligindaki hareketleri nasil ? Bizimki surekli uyuyor arada az hareket edip geri uyuyor netten arastirdim bu donenlerde rem uykusuna daliyormus ve buyudukce yeri daraldigi icin hareketleri sınırlanıyormus sizde durumlar nasil ?
Caglaucrr Storm sanırım bizde öyle olduk çok hareketliydi 2 gündür tek tük hissediyorum 31+1 bizde🤔 normal galiba
eoa Storm canım şimdi bende başlık açtım 31 haftaligim çok yavaş kafama takıyorum yorgunda değilim niye acaba
Storm Evet kisiden kisiye degisiyor ama genel olarak bu durum normal olarak geciyor bakalim doktorumada soracam
RdvnMlkn Kızlar aranızda midesi bulanan varmı bizde 30haftaya girecegiz midem cok bulanıyo notmal mi istifa ediyom😩🤕🤒
Nigtingaleyan RdvnMlkn benim 20.haftaya kadar çok aşırı bulandı sonra geçti ama son 3 gündür geceleri midem bulanıyor.nedendir çözemedim valla o kötü günler geri mi geliyor diye korkuyorum açıkcası 😖
Storm eoa bu haftalarda oluyor galiba ya arada hissediyosan hersey yolundadir bence ama yinede icin rahat degilse doktoruna bi gorun derim
Misskaynak Storm 31 oldum bugun inanilmaz hareketli benm kizim hic uyutmuyor ve oturtmuyor bende asiri hareketten cok yorgun dusuyorum :((
Tolgaysu RdvnMlkn enfeksiyonla ilgili ilaç kullan dr verdiği hamilelikte enfeksiyon bebeğide etkiliyor
Tolgaysu RdvnMlkn Özellikle piyelonefrit durumunda bebek de erken doğum gibi ciddi tehlikelerle karşı karşıya kalabilir.
pptya01 30+2 bu birkaç gündür daha az ama kuvvetli hateketleri. 2 3 saat falan uyuyoe sonra hareket edip yine saatlerce uyuyor. Uyusun ya canımı yakıyor