gamzegg Son adet tarihim 25 Mart 6 haftalık gebeliğim olması lazım ama 4,5 haftalık gözüküyor kesem 11cm çıktı doktor düşük tehliken var dedi yaşayan varmı kasık ağrıları da oluyor
dilekmom6 gamzegg geç döllenme olabilir kese için konuşursak. Kasık ağrıları için bir şey diyemem. Progestan fln verdi mi doktor ya da hiç lekelenmen oldu mu
nazlictm gamzegg canım allah şifa versin bolbol uzan özellikle sol tarafına doğru çok fazla zorlayıcı hareketler yapma allahın izniyle tehliken geçer daha çok küçük bebişin üzmemeye çalış kendini düşük tehlikesi olmasa bile kasık ağrıları ilk haftalar çok oluyor benim 7 hafta sürdü hala da ara ara devam ediyor
yeliz1923 gamzegg İnşallah düzelir ama ayakta wc hariç kalmayın benim de düşük oldu ilkten ama sonra yeniden bebeyim inşallah sizin ki çok güzel geçer 🥰🤲🌸
gamzegg dilekmom6 lekelenmem hiç olmadı evet verdi canım ama genel olarak rahat bir hamileliğim oluyor çarşamba günü gel kalp atışını dinleyelim dedi çarşamba gidicem tekrardan idrar enfeksiyonum var ondan olabilirmiş kasık ağrım
gamzegg nazlictm ilkte düşük 2. Hamileliğimde özel çocuğum oldu bu 3. Ama genel olarak rahat geçiyor şuanlık dikkat ediyorum ama özel çocuğum var fiziksel engelli ister istemez bazen onu kaldırıyorum ama elimden geldiğince dikkat ediyorum çarşamba kontrol bakalım ne dicek doktorum
gamzegg yeliz1923 inşallah canım sancılarım azaldı takviye verdi enfeksiyonum için onu kullandığından beri kasık ağrılarım azaldı
nazlictm gamzegg sen mümkün olduğunca dikkatli kaldır canım allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 😍