svgi_svgi melis_melis benım pazartesıde gunumden beri başladı bugünde devam edıyor pıhtılı sekilde hastanede alttan ultrasonla baktılar kese gozuktu yıne betada yukselmıs pogesteron hap verdiler agızdan 3 gun snra tekrar gel dedıler bakalım o zamn nasıl ılerleyevek bebek gozukecek mı suanda 5+6
Nzisty rumeysa_5567 başlarda karın sırt vardı düşük önleyici verdi durdu yüzüm berbat sivilce oldu uyuyamıyorum uyusam da uyanamıyorum o kadar
elfida61 6+1 den selamlar kızlar bugün kalp atışını duyduk çok şükür ama çok minik, doktor dün gelseydin duyamazdın dedi kalbini o kadar yani . Biraz daha rahatladım tabi duyunca . Siz de durumlar nasıl?
gazelnur Teşekkürler kızlar ama ben gittim duyamadık geç döllenme olabilir dedi bi hafta sonra gel dedi ben üzüldüm biraz ama belli değil şuan ayrıca bulantılarım başladı kokular yoğunlaşmaya başladı zorlanıyorum sanki
bebek_telli gazelnur kaçıncı haftadasın canım Banada aynısını dedi doktor geç döllenme olabilirmiş perşembe günü tekrar gidicem
gazelnur NovaVina_ Çok üzüldüm Geçmiş olsun , inşallah daha sağlıklı güzel bebeklerin olur, Allahtan ümit kesilmez.
gazelnur 7 hafta olması lazım ama 6 haftaymış kalp atışı yok henüz inşallah duyarız ne biliym korkuyorum çok