merve_tp Ve nasıl yapıyorsunuz? Doktor sabah açlık ve yemekten sonra 1. Saat 2. Saat olarak bana söyledi. Sizde durumlar nasıl?
annekiz6141 merve_tp açlık oluyorum 1 gün diğer gün öğlen tokluk ölçüm yapıyorum kahvaltıdan 2 saat sonra işte.. Diğer günde mesela akşam tokluk 2 hafta ölçtüm Benımde sabah açlık sinirda çıkıyordu dahiliye doktoru diyetle düzelir ilaca falan gerek yok dedi bu aralar da ara ara yapıyorum işte..
Keziban merve_tp benim de maalesef tokluk yüksek çıktığı için yatış verdiler ama evde takip etmeyi sectim eve geçtim diyet yapıyorum Perinatolojiye randevu aldım o esnada sıkı bir diyetle bakalım neler olacak gözlemleyeceğim 32. haftamdayım
merve_tp beautiful_ bebişin karın çevresi biraz genişmiş canım, suyum biraz fazla çıktı, bir de hızlı kilo aldım, ayaklarım şişti, aşırı yorgunum doktor takipte tutacakmış:(
karaelmas01 Benim şeker sınırda diye ölçüyorum ve diyet yapıyorum. Uyanır uyanmaz ölçüyorum sonra kahvaltı yapıp ağzıma lokmayı koyduğum andan itibaren 1 saat sonra da tokluk ölçüyorum bana 2. Saati ölç demedi. Açlık ve 1. Saat tokluk ölçümü yapıyorum 1 hafta oldu başlayalı.
aysegulu Açlık şekeriniz sabah kaç çıkıyor hanımlar,bende ölçüyorum . 38. Haftadayım 1 haftadır açlık şekerim yüksek çıkamya başladı
karaelmas01 aysegulu sabah açlık 89/95 arası tokluk 100/115 arası. Marketten aldığım tam buğday ekmeği yiyordum yüksek çıkıyordu meğersem içinde beyaz un karışıkmış ona da dikkat edin onu yemeyi bıraktım tokluk şekerim düştü
NilVibe Keziban kaç çıkıyor tokluk, şeker yükleme testi de çıkan mı 150-160 yoksa evde ölçtğklerinşz mi. Benim evde bazen 200 e çıkıyor ya yatış verecek kadar yüksek miymiş bu değerler 🥹
Keziban merve_tp benimkini bayağı yüksek dediler çok korkuttular ama iki evladım daha var yatamadım çıktım
Keziban NilVibe evet yani sizinki biraz fazlaymış ben kendimi evde ölçtüğümde maksimum diyet yapmadığım halde