emine136 Aşklar ben de dahil çoğu kişi martan nisanın başından beri regli olamıyordu hamile de değildi çok denk geldim peki bu ay niye herkes yaşadı yaşayanlar yazarmısınız
birazacemi emine136 evet o aylarda bende ayni durumu yasadim ama sonraki ay yine normal aralikta oldum
selenhuseyin emine136 harbi ya o gelmiyorsa ben getirtirim diyerekten tarlusala başladım sıkıyorsa gelmesin kendi bilirr diyerekten 3 4 gün icerisin de adetim gelmişti 😄😄
emine136 birazacemi olmaması sıkıntı olmaz ama insan hamilelik istediği dönemde böyle şeyler boş umut
emine136 selenhuseyin 🤣🤣🤣 kız allah napmasın seni çok güldüm bende artık yeter be ne bu tirip mi atıyon bana kızdım korktu galiba oldu iyi değiliz 🤣🤣🤣
selenhuseyin emine136 Ya Ahahahha 😄😄 travma olarak yaşadığımız şeyi nasıl da dalgaya vuruyoruz her ay anamızı ağlatıyor halbu ki 😂😂😂
emine136 selenhuseyin napalım artık ciddi can sıkıcı ya salmak lazım 🤣🤣🤣sen ne zaman dan beri istiyon
duym Adeti geciken varmı benimkisi 4 gün oldu adetim gecikti 3 yaşında oğlum bir bebek daha düşünüyoruz doktora gittim bana dediki kilolusun
selenhuseyin emine136 1 yıl çabaladım olmadı saldığım ay hamile kaldım sürpriz bi şekilde tam da evlilik yıl dönümümde öğrenmiştik 🥹 ama maalesef ki düşük yaptım 5 ay geçti hala gebelik elde edemedim
emine136 selenhuseyin ah canım benim çok geçmiş olsun inşallah bu ay güzel haberler alırsın inşallah hamile kalırsın bende 6 aylık evliyim işte istiyoruz allah hepimize nasip etsin inşallah
selenhuseyin emine136 Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın insallah🤲🏻 az da olsa annelik duygusunu yaşadım çok güzel bir histi yarı da kalmış olsa da Rabbimin bi bildiği vardır dedim buna da şükür 🥲
emine136 selenhuseyin tabikide her şeyin en iyisini allah bilir nasipte varsa olur ztn hiç bişey engel olamaz inşallah olur