Melisssss1994 Kızlar merhaba. Göğüs pompası almak istiyorum ama karar veremedim. Çok pahalı olmasını istemiyorum. Böyle memnun kaldığınız kullanışlı bir göğüs pompası var mı? Elektrikli manuel farketmez.
rabiagucer03 Melisssss1994 Ben weebaby ninkini aldım cnm eczaneden 17 tlydi manuel ilk kez aldım acaba iyi mi bilmiyorum her ihtimale karşı koydum hastahane çantasına
yummyaras Melisssss1994 manıel iş görüyor weebaby aldım 30 tl idi. Eger hastanede iş gormezse bile kiralayabiliyorsun hastane tipi
HillKse Melisssss1994 ben lansioh tekli elektrikli göğüs pompası almıştım hamilyken. İyi ki de almışım doğumdan üç gün sonra bebeğim sarılık oldu hastanede yattı bir gün ben iki saatte bir sağıp süt götürdüm iyi ki hamileyken almışım demiştim 🐣♥️
Madamminia Melisssss1994 lansinoh manuel aldık internette 88 tlydi.ben çok memnun kaldım göğüs ucumu çıkardı ilk günler sütümü de artırdı.
jennifer34 Ben görümcemden aldım kendisi 2 defa kullanmış. Lansinoh marka. Çok pratik ve iyi dedi. Ama kendisinde sürekli emziren bi anne olduğu için ihtiyaç duymamış pompaya. Bana lazım olur diye verdi bakalım yaşayıp göreceğiz.