annekiz6141 3kedili2bebekli doğum kadinlarin bütün hastalıklarını ortaya çıkartıyor ve gerçekten vucud artık çok yıpranıyor.. Magnezyum var balim ama artık öyle midem bulanıyor ki hap almaktan suda eriyen den yazdiricam ya rahatlarim en azından insallah
necmiye86 annekiz6141 canım suda eriyen magnezyum yâda kalsiyum ilaçları mideyi daha çok bulandırıyormuş bilgin olsun ☺️
annekiz6141 beautiful_ ay sorma ben 2021 senesinde evlendim en ucuz yatak odası yatakta birlikte 7500du onu almıştım param olsa daha güzelini daha Sağlamini alirdim ama işte nerdeee şans valla bazen insan sanssizsa öyle gider iste şanssızlığı..
beautiful_ annekiz6141 benim de 2020de alındı ben İstanbul’da olduğum için onlar burada gidip seçmişlerdi bana attıkları benim beğendiğimi almayıp gidip kendi beğendiğini almıştı nereye dönsem ayna nefret ediyorum
annekiz6141 beautiful_ ay benim yatak odamda öyleydi dolap, makyaj aynası, boy aynası 🤦♀️ dolabimi kapalı balkon vardı oraya aldım şükür 🤲 makyaj masami da aynasini cikarttim ara yere aldım boy aynam var sadece odamda
Zeyneplemutluluk annekiz6141 yani öyle olur da hani benimkiler bir çorap dahi almaz bayram harçlığı bile vermez o derece😅
annekiz6141 Zeyneplemutluluk eskiden bunlarda öyleydi gorumcemin kızı olduktan sonra melek oldular 😂🤣 ama bekar kaynim gerçekten iyidir hakkını ödeyemem asla..
beautiful_ annekiz6141 benim öyle değil malesef hol de küçük ve uzun istesem de birşey çıkarıp oraya koyamıyorum
necmiye86 annekiz6141 valla bir sürü olsun ben içemiyorum mide bulantım yüzünden eşim içiyo. Ben hap formunda aldım. Gerçekten faydası var. Yoğurt ye süt içmeyede çalış ayak ağrılarım hafifledi 3 günde
kodakbebek 3kedili2bebekli çok teşekkür ederim 🙏 benim ilk çocuk olacağı için acemiyim nasıl bir aüreç bekleyecek hiç bilmiyorum ama kedimi evden kısa süreliğine bile olsa uzaklaştırmayı hiç istemiyorum
3kedili2bebekli kodakbebek yok uzaklaştırmayın duzenini bozmayın bebekten eşyalarından uzaklaştırmayın yoksa süreç çok zorlaşır
annekiz6141 beautiful_ En azından kira vermiyorsun kuzum öyle düşün şöyle yapsana chatgbt den evinin resmini çekip düzenlemeye calissana
beautiful_ annekiz6141 nasıl yapılır kız o hiç yapmadım öyle şeyler Kira vermiyoruz ama bir dünya lafı yiyoruz kuzum en kötüsü o
annekiz6141 beautiful_ Chatgbt den genelde evin fotosunu çekip evi nasil dizayn edebilirim ya da eve ne yakışır diye bilgi alabilirsin yapay zekadan 😂🙊 ay tabikide öyle kuzum laf yapması sıkıntı zaten 😒
beautiful_ annekiz6141 deniyim ben bu chatgpt den 😂 Size ev verdik diyorlar ama evde ev olsa çok şükür başımızı koyuyoruz ama herşeyle iç içeyiz