dml33 Sevim97 32 haftads yikadim yani bu hafta 33de utulucm hastane cantasini hazirlicm cocugunkini kendimin eksikleri var daha 😄
Zeynpatak Senoss5334 utu masasini alcaltip oturdugum yerden yapiyorm ben ütuyu bel agrisi olmuyor oyle dene istersen 😊
23Zumra gayecee ama her insan farklidir ben 24 haftaligim ve sirtim asiri agiriyor oturunca bile arkama yastik koymaliyim bi 20 dkk yurim nefesim.kesiliyor nefes probleminde var
Mucize_02 Sevim97 canım bişey sorucam. Bebek elbiselerini hangi deterjanla veya yumuşatıcıyla yıkıcaksın. Ben de bir ay sonra başlarım .
Bulut74 Sevim97 Salı 30 haftalık olucam. Yıkadım ütüledim, bi çantaya yerleşmesi kaldı. Şimdiden ağırlaştım çünkü 😔🤰
Bilgemustafa16 Sevim97 ben 24 haftalığım canım daha yeni bugün yıkayıp ütüledim😊😊bohça yapıp dolabına koydum asmadımda
Bilgemustafa16 Sevim97 tabiki yap çünkü birden zor oluyo ağırlaşıyorsun zaman varken keyfini çıkara çıkara yap bence
Kubrafatih Sevim97 canım başla sen eğer tüm kıyafetlerini aldıysan. Ben 34 haftalığım bugün yıkadım herşeyini asması bile zor geliyor artık 😢 cok ağırlaşıyorsun istediğin şekilde düzenle yıka ütüle şimdiden👍🏻
Ecehan bence herşeyin tamsa yıka hem ne eksiğin var görmüş olursun hem yumuşatıcı deterjan kokusu anca geçer son haftalar sadece doğuma odaklamış olursun bi telaşın olmaz rahat olursun güzel üstlerini çarşafla falan ört hazır dursun 30dan sonra bi halsizlik geliyo sorma makineye çamaşır atıyorum çalıştırmadan nefes nefes kalıyorum daha
Tiredmother Sevim97 32+3 üm bugün mobilya siparişi verdik mobilyaları gelince yıkayıp ütüleyip yerleştirmeyi düşünüyorum direk
mrsssblt Tiredmother işte bende o mobilyanın kokusu siner diye hala daha yıkamadan bekleyenlerdenim o yeni mobilya kokusunu nasıl gidericez peki???
Efil Sevim97 ben 33 haftalığım canım. Geçen hafta başladık hâlâ bi ton yapmam gereken iş var. Annemle ben çok şükür her gün bi iş yapıyoruz. Ama şu anki ağrılarımın olacağını bilseydim daha erken başlardım.