rapunzel70 egeemomms borçlarımın tamamen bitmesini dilerdim çok yıprandım bu konuda psikolojim baya alt üst
egeemomms rapunzel70 seni o kadar iyi anlıyorum ki geçen sene bizde aynı durumdaydık o kadar çok değildi ama vardı sağolsun o zaman babam para vermişti kapatmıştık ç. İnşallah sizde en kısa zamanda bitirirsiniz☹️
rapunzel70 egeemomms bizim borçların bitmeye daha 3 sene var maaşın 5 de 4 ü borca gidiyor yaşamaya olan inancım gitti artık
pnarbyrk egeemomms her şeyin en başına dönüp hayatıma kendi istediğim şekilde yön vermek isterdim. O kadar çok pişmanlıklarım var ki..
asilrumet egeemomms egeemomms Tek dileğim dört buçuk yaşındaki engelli oğlumun yürüyüp konuştuğunu sağlıklı olduğunu görebilmek
egeemomms asilrumet Rabbim şafi ismiyle şifa versin çok iyi anlıyorum seni benim en çok duam da kardeşime 🤲🏻özel değilse neyi var canım?
adana2 egeemomms annemin çok parası olsun ve sabahın erken saatinde 60 küsür yaşıyla, artık işe gitmesin istiyorum. 🥺
zozanasil egeemomms aileme yakın olmak sağlıklı huzurlu mutlu bir şekilde gurbet çok zor kimse yok yanına gidip kafa dağıtacağım biri Rabbim her şeyin hayırlısını versin 🤲
Nesrin0505 Ben polikitikover ve göz tembelliğim olmasin yani sağlıklı olmayı isterdim birde maddi sıkıntılar bitsin isterdim