Herseydenbiktim hilalaselll4 sizler olmasanız yüzümü güldüren yok ya, hepimiz öyleyiz asakiimm enerjimiz tutuyoo🤭🎉💖🫂
ayox egeemomms geçen sene 14haftalik hamileyken kaybettigim kizimi dilerdim..onu kucaklabilmeyi kokusunu içime cekebilmeyi sağlıkla onu dogurabilmeyi..
egeemomms ayox başın sağolsun canım öbür tarafta seni bekleyen meleğin var🥹benimde 2 tane meleğim var öbür tarafta bize şefaatçi olacaklar bak 🥹🥹
060436 egeemomms 15 yaşında kız kardeşim vefat eti bir dilek hakım olsa uzun bir ömür yaşamasını dilerdim hiç aramızdan ayrılmasaydı çok küçüktü 😭😭🤲
egeemomms 060436 ahh çok üzüldüm çok…. Rabbim mekanını cennet eylesin sizs şefaatçi olsun inşallah canım benim🥺🫂
060436 egeemomms rabim şifa ismiyle şifa versin inşallah bacım allahtan umut kesilmez o bir melek 🥺🤲🥰
egeemomms 060436 amin amin bacım. Çok zor gerçekten bu da bu dünyada annem ve babamın imtihanı Allah onları başımızdan eksik etmesin bu dünyada çektikleri bütün acıları Rabbim onlara öbür tarafta güzellikler göstersin inşallah 🥺
060436 egeemomms Amin inşallah rabim böyle birsey kimseye nasip etmez bacım Allah annenden babandan razı olsun melekleri cennete onlara yol olur inşallah 🤲🫂