egeemomms Deleted33000 Rabbim tüm yavrularımıza sağlık sıhhat uzun ömürler versin canım🤲🏻 Sanada gönlündeki o güzel evi versin inşallah😍
ayaznannesi egeemomms tesekur ederim gülüm zor bir hamilelik geçiriyorum onun için çok çabuk geçmesini istiyorum zamanın 🙂😮💨
egeemomms ayaznannesi doğrudur canım bende çok özledim hamimeliğimi. Dileklerimin arasında sağlıkla bi evlat daha sahibi olmak var🥹🤲🏻
ayaznannesi egeemomms umarım en kısa zamanda seni de hamile olarak görürüz inslh herşeyin hayırlısı olsun hakinda❤️
osimdiannee egeemomms bir dilek çok az diğer dileklerimi de dilemek için başka dilek hakları da isterdim 😂😂
aysgl330633 egeemomms benim tek bir dilek hakkım olsa sağlık ve para dilerdim . Bir yandan yiyorsun bir yandan sağlıklısın, bir yandan ye bir yandan sağlık . 🍊🍉🍈🍍🥬🌽🍐🍌🍅🍎🥭🥦🍋🟩🫑🌶️🍓🥝🍑🍏🍋🍇🍒🥥🥑🥒🥕🥔🫒🍠🧅🫚🍞🥨🥯🥐🥖🍳🥚🧇🥞🥩🍗🌭🍔🍟🍕🥓🧆🥗🥙🫔🥪🌯🫓🌮🥘🫕🥫🫙🦪🥟🍲🍱🍣🍝🍤🍚🎂🥮🍰🍢🍭🥠🥧🍥🍿🍡🍮🥧🌰🍵🥜🍩🫘🍪🍼🫖🥤🥤🍷☕️🍹🧋🍯🫖☕️🥛
AtlantisKralicesi egeemomms tek dileğim zamanı geriye sarardım yapmam gereken tek bir şey olurdu Allah biliyo ya, erken değil şimdi evlenirdim hoş pekte bana sormadılar evlendirirken ama işte şimdiki aklımla hayatım bile şu ankinden çok farklı olurdu buna çok eminim
[silindi] egeemomms bebgimi sağlıkla hayırlısıyla kucağıma almak ve eşimle kızımla bir ömür mutlu mesut yaşamak🤲🏼🌸
yigithanleyla egeemomms bebeğime vaktinde sağlıkla kavuşup anali babali buyutebilmek serklajliyiz 24 haftadayiz insallah 30 kusur haftaları görebilmek 🤲