1cey fatoserdg beşik, biberon, ateş ölçer burun aspiratörü,unisex battaniyeler, beyaz düz zıbınlar, zaten gördükçe aklınıza gelir. Bebek arabası da mesela alınabilir, alınacak o kadar çok şey var ki ne kadar erken alırsan o kadar iyi😅
smkrky fatoserdg Ben anne-bebek bakım malzemelerini almıştım cinsiyet belli olana dek indirimlerde denk geldikçe. Unisex kıyafetler de alabilirsiniz, battaniye, müslin, düz renk zıbınlar. Erken deniyor ama bence her şeyi birden almak da kolay değil (hem maddi anlamda hem de zihnen yorucu geliyor bana araştırıp almak) o yüzden ben indirim takip ederek sürece yaymayı tercih ettim☺️
Fatmaozdemir Acele etmeyin 4-5aylik olunca herşey netleşir o zamana kadar liste yapın. Heyecanlı durum evet ama süreç uzun merak etmeyin
fatoserdg smkrky yani ben de öyle düşündüm son aylara bırakıp hep maddi hem manevi anlamda kendini sıkıştırmak zorlu bir süreç olur bu arada verdiğiniz fikirler için teşekkür ederim😍
Momlife_ Keçe organizer çanta Anne Bebek çantası Anne bebek organizer bakım çantası Müslin ya da etek bezi Düz beyaz zıbın Burun aspiratörü Ateş ölçer Şampuan Pişik kremi Deterjan Biberon Pamuk Alt açma örtüsü