Yaradanisterse Çok sinirlendim ya 21. Haftaya gireceğim aile hekimliğinden yeni arıyorlar tetanoz aşısı için halbuki 4. Aydan itibaren yapılıyormuş ve bana son birkaç günde söylüyor.
leefamily Yaradanisterse zaten o haftalarda da yapılabilir ama,,ben ilkini 20 ükincisini 24 de oldum, bebek hareketlerini hissetmeniz de bekleniyor.
user99 Yaradanisterse sinirlenecek bir durum yok 20. Haftadan sonra yapıyorlar genellikle ilk dozumu 20. Hafta oldum ikinci 24. Hafta da 22 de yaptıran da var
_kalpatisi Yaradanisterse zaten bu haftalarda yapıyolar yeni aramaları çok normal ilk tetanozumu 23. Haftamda 2. Tetanozumu 27. Haftamda oldum
Yaradanisterse leefamily anladım, keşke düzgünce açıklasaymış bilinçsiz bilgisiz tipler ya kan uyuşmazlığı iğnesini bilmiyorlar daha.
Yaradanisterse damlayl anladım böyle deseydi kaygılanmazdım zaten, bana diyor en son 5 gün içinde gelmeniz lazım
Yaradanisterse user99 iyi de ben nereden bileceğim ki kadın bana bu şekilde söyledi ben de sinir oldum geciktiğini düşündüm. Sürenin çok az kaldığını düşündüm.
Yaradanisterse _kalpatisi anladım bana dedi.ki izindeydim ondan aramadım diyor 4. Ayda başlanır dedi ben en son ne zamana kadar gelebilirim dedim 5 gün içinde deyince sinir oldum
annekiz6141 İlk dozunu vurması için 4 gün üçün de gelmen gerek demiştir. Zaten o haftalar da yapılıyor tetanoz asisi korkulacak bişey yokki..
snur10 Yaradanisterse biraz önce oldum tetanozu yarın 21. Haftaya gireceğiz hatta 2. Doz için sana gün vercektim ama 2025 de tetanoz yaptırmışsın ne içindi dedi ( bacağım feci şekilde yanmıştı onda yapılmıstı) 1 yıl dolmamıs bile yapılalı 2. Dozu yapmayalım ama doktoruna danış yine de bana haber ver yapalım bi sorun olmaz derse dedi