Ecem4141 dygtrgy1 bakalim bide bugun eczaneden aldigimla deniyeyimde ondan sonra kan veririm ama adetimede 10 gun var
Ecem4141 dygtrgy1 bide biz gerçekten korunuyoruz bu ay cok minik bi ihtimal vardi onun içinde ertesi gun hapi içtim hemen ella
Ecem4141 Sehho insallah bozuktur 🤣 adetime 10 gun var her ihtimalle negatif çıkmasını beklerken orda çıkan silik ucuk çizgi icimi kararttı
gkcalyaa Ecem4141 dokuz gün kala demin silik çizgi gördüm bana da imkansız geliyor post açtım hatta 🤩
Sehho Ecem4141 Allah bağışlasın canım allah içinden geçeni nasip etsin olsada vardır bir hatır yoksada vardır bir hayır 😅
buketdeniz19 Ecem4141 Erkek hormonu ile kadın hormonu bir olmuyor çünkü canım git bi kan ver acilde bence
buketdeniz19 ikizannesiiiiiiii imkansız demedim imkansız gibi birşey dedim sen 8 gün kala öğrenmişsin ne mutlu 10 günden bahsediliyor çünkü canım
Ecem4141 Dua edin kızlar insallah testler bozuktur hamile değilimdir bu kadar korunmaya hamile kalırsam Rabbimin vardir tabiki bi bildiği ama cok zorr