425265 Slm kızlar 40 haftalık oldum ben ne gelen var ne giden ne ağrı var ne bişe 🙈🙈 ne zaman gelicek bu prenses bilmiyorum sizde durumlar nasıl 🤷♀️🤷♀️🙈🎈🎈🎈
Hmyr_ygt 425265 sancılar içindeyim gelmiyor açılma yok alttan muane yüzünden kahverengi leke geldi eve geldim yatıyorum serum takıp sancıyı durduracak oldular eve geldim
Aysesare Hmyr_ygt bende de aynı durum oldu. 2 ebe muayene etti 2.si ederken eline kan geldi 2 gün kahverengi leke geldi bakalım ne olur durumum 🤦🏻♀️ 39+4 geleceği yok gibi
425265 Hmyr_ygt oda çok zor Allah kolaylık versin ne diyim bende de ağrı Yok Suni sancı vermelerini istemiyorum
425265 Aysesare ben 2 hafta önce bi çatı muayenesi oldum 2 cm gibi açıklık var rahmin çok yumuşak ve esnek dedi sen yarına doğurursun dedi ama tık Yok 2 hafta geçti bende kanama olmadı veya leke ama akıntı geldi 3-4 gün ondan kaynaklı oldu sanırım
425265 Busrahanifi ben 3 -4 km yol yürüdüğümü biliyorum bu hafta içinde yine bişe yok sıkıldım artık yürümekte istemiyorum 🙄🙄
425265 Kbr19 hiç sorma yerlerinde çok rahatlar sanırım başka bi açıklaması Yok yada çok mu tembeller 😅😅
Sunayaz Bende 39+5 im ve dr um eğer sancın suyun vs gelmezse Salı günü yatışını yapıcaz dedi. İnşallah normal Doğum olur 🙏