nurellanurrrr Kızlar geceleri artık hiç uyuyamıyorum,hal böyle olunca aklıma seneler önce yediğim kazıklar bile geliyor,içimden konuşup bir de cevap veriyorum,siz ne durumdasınız 😂
rabiaerdemm nurellanurrrr geceleri bi anda çat diye uyanıp 2-3 saat uyanık kalıyorum bu durum beni deli ediyo herkese her şeye kuruluyorum 😂
damlasv nurellanurrrr 30. Haftama geldim sayılır sabah 6 oldu uyuyamadım şimdi bir de duşa alıp yatmayı deneyeceğim bu durum çok sinir bozucu insan hep yorgun oluyor biz bu çocukları doğuracak gücü nasıl bulacağız merak ediyorum
ikiprensesannesi___ nurellanurrrr kafanın içinde tartışma aşamasına geldiysen geçmiş olsun Hoşgeldin aramıza😂
nurellanurrrr pengumommy ben de aynıyım,bacağım kitlenip kalıyor günlerdir,uykusuzluktan yeri göğü dert ediyorum kendime 😂😂
Nasny Sürekli lavaboya kalkıyorum ağrılar içerisinde. Ben de uyanıp saatlerce uyuyamıyorum. En kötüsü aç bir şekilde uyanıyorum 😂
rabiaerdemm nurellanurrrr yok yok hormonlsrdan hep takmayacağın ne varsa takıyorsun ben geçen evi temizlediler diye sinirlendim 😂
nurellanurrrr Elisa0110 niye böyle oluyor ya,eşim deliksiz uyuyor diye içten içe ona da sinirleniyorum 😂
Elisa0110 nurellanurrrr ondandır ilerde daha da ağırlaşırsın sağa sola dönüşlerin zor olur hiç yatamazsın 🌸
nurellanurrrr damlasv ben de hep bunu düşünüyorum şimdiden bile uyuyamayınca huzursuz oluyorum,Allah hepimizin yardımcısı olsun 🥲
annekiz6141 nurellanurrrr 31+3 selam berbat haldeyim gece dönemiyorum sağa sola kocami uyandırıyorum oda yazık dicem de neyse yazık değil mesaideydi kizimi da cıse kaldirmamis kizim da üstüne isemis ohhh missss sonra pasalar gibi uyandı kendi temizledi kızı yikadi giydirdi şimdi yine herkes yattı güya bende uyuyorum bıtane vurdum kafasına ay pardon aşkım reflex oldu dedim ben ağrı sizi çekiyorum adam rahat mı yatsin? Bananeeeeeeeeggg
fatgume annekiz6141 bende oğlanı kocamın yanına yatırıyom sabaha kadar kaç kere uyandırıyo bilmiyorum baba su baba çiş 😂😂 35.haftadayım özgürlüğümü ilan ettim şimdilik 😂😂
nurellanurrrr annekiz6141 ay iyi yaptın çok güldüm 😂😂ben de eşim geniş geniş uyudukça nefretle yüzüne bakıyorum 😂😂