medine_2516 Erkek doktor cati muanesi yapiyormu bnm doktorum erkek cok kafama tkliyo erkek doktoru olupda yapan varmi yardımcı olursanız sevinirim
Elisa0110 medine_2516 doktorunuz kimse her türlü muayeneyi de o yapar gerek vajinal olsun gerek çatı olsun.
medine_2516 kadertuna0 devlette muanneye gdiyorum normal doguma giricegi kesin olmuyo plansz oldugu icin denk gelirse girer diye biliyorum yanlış bilmiosam 😊
tahamommy medine_2516 erkek doktorlar daha dikkatli bu konuda lök diye bakmıyorlar ve utandırmıyorlar, tabi karar sizin ama çok geç kalmadan değiştirin doktorunuzu, son haftalarda takipli olmayımca bazı doktorlar kabul etmeyebiliyor
medine_2516 tahamommy teşekkür ederim ilk gebeligim oldugu icin tecrubem olmadigi icin merak ettm sadece
pablola medine_2516 evet erkek doktora gidiyorum çok düşünceli kendisi her seferinde üzerimi örtmem için bişeyler verir çok tedirgindim ama asla rahatsız olmadım 💕
ikizannesiiiiiiii medine_2516 bende ilk baş erkek doktor takipliydim uatanıp kendimi kasacağım için bayan doktora geçtim ama erkek doktor daha ilgiliydi derdimi dinliyordu bayan doktorun umursamıyor bile benim şansıma
cyj Bugüne kadar pek çok farklı kadın dopum doktoruna gittim. En iyi, en anlayışlı ve en hassas doktorlar hep erkek olanlardı.
medine_2516 cyj bende ilk kadın doktora gittim kndi bile bakmadı stajyeri bkiyodu memnun klmdi bu dr erkek cok ilgili gercektende
25255 medine_2516 hayatımda ilk defa bir erkek doktora gidiyorum ve adam o kadar işini yapıyor ki yani çatalda değil misim gibi hiç gerilmedim beni germedi utandırmadı işini ciddi bir şekilde yaptı ve çıktı hemen kendim istedim çatı muayeneside kafam rahat etsin diye doktor önemli umarım iyi birini bulursun
medine_2516 25255 doktorum cok iyi cok severek gdiyorumda cati muanesi yapiyor mu onu merak ettm sadece