nazliiaytac canım ben de 17.haftamı doldurdum, çok bir şey almadım. Bebek görmeye gelen hediye çok getirir bizde, o yüzden çok bir şey almadım. Bi yenidoğan 0-1 ay ürünlerinden zıbın/tulum/ uzun kollu 5 taneden fazla almadım. Eylül sonu ekim başı gibi doğumum, ona göre alışberiş yapmaya özen gösterdim. 1-3 ay arası da 10 zıbın 10 alt/üst şeklinde aldım. 3-6 ay da yine 10′ar tane aldım. Bir de üstüne dışarı çıkarken almak için peluş tulum aldım 3-6 ay. Çorap,eldiven, şapka almadım henüz onlardan da 2-3 adet alırım gibi, tulum ve alt takımları hep patikli aldım. Başka bir şey almayı düşünmüyorum kıyafet olarak, hediye gelir, istediğim bir şey olursa da o süreçte tekrar alırım bu kadarı şu an yeterli geldi. Hemen büyüyorlar, giyilmiyor fazlası.
Müslin örtü, battaniye alabilirsin. Emzik/biberon tercihe göre.
My Rabbit toz deterjan çok övülüyor leke için ondan aldım şimdiden, kıyafetleri de yıkarım diye. Doğuma yakın süreçte de hijyen ürünlerini alırım bez, tırnak makası gibi.
3-6aydan daha ileriki aylar için alışveriş yapmadım, bebeğim belki minyon olur o zaman küçük alırım ya da iri olur daha büyük almam gerekir diye bebeğin gelişimini göreyim öyle alırım dedim. İlk süreci baz aldım sadece.