allyslife hurremintorunu ay şu an şoklar içindeyim, 13-14-15-17′de erkek dendi, detaylıda değişirse bir ufak donar kalırım herhalde😂 doktor gösterdi organını falan ama bilemedim tırstım
duygu_kk allyslife 14 -17 de erkek demişlerdi bana detaylı da kız dedi,yorumlara bakılırsa size ekran da felan net gösterdilerse kesin dedilerse şaşamaz bence
yasemiin0 duygu_kk 17 nisanda girdim malesef bilkent radyolojide bir uzman var ismi aylin hem kısa bakıyor hem tavri çok kötü kafanızi direk sola cevirin falan diyor sikayet bile ettim o kadar kotu bir detayli tecrubesiydi benim icin
duygu_kk hurremintorunu İki seferde baktıkların da erkek gördüm demişlerdi ama öyle ekran da göstermediler detaylı da kız dedi o zaman da ekran da göstermedi şaşırtıcı işte neye inanacağız bilmiyorum
duygu_kk yasemiin0 Bende bilkentteyim detaylıda öyle diyince kız dedim ama sizden detaylıdan sonra değişmiş aynı hastane olunca dedim bizde de farklı olur mı acaba teşekkür ederim
duygu_kk yasemiin0 5 Mayısta girdim bende,Evet bende aynısı yaşadım kafanı çevir felan dedi muhtemelen aynı kişiydi,kesin kız mı dedim cevap vermedi yani çok tuhaftı bende bekliyorum boy kilo herşeyini bana açıklar malesef hiç bir şey demedi
yasemiin0 duygu_kk Kesin aynı kişi benim cinsiyetimi yanliş söyledı ben kendi doktoruma gidene kadar acaba sağlıklımı diye stres oldum doktoruma tekrar baktırdim herseyine cimerede sikayet ettim umarim bir faydasi olur
duygu_kk Bugün başka bir devlet hastanesine daha gittim kesin kız da demedi erkek demedi bacak arasında boş gibi değil ama emin olamadı biraz bekleyip tekrar gideceğim bakalım herşeyin hayırlısı🙏