bugün perinatoloji randevum vardı bebeğimin suyu fazla olduğu için oraya doktorum yönlendirmişti ve gittiğimde doktorun dedikleri beni korkuttu böyle bişey dedi…..doktor bana dürüst olacağını ve bir doktor olarak bana her şeyi söylemesi gerektiğini söyledi, amniyotik sıvı ileride bebekte anormallik sebep olabileceğini söyledi sıvıyı çekebileceğimizi söyledi. Kabul edip etmediğimi sordu ve ben de eğer bebeğime zarar verecekse evet, kabul edeceğimi söyledim. Sonra sıvıyı çekmenin basit bir işlem olmadığını, başarılı olup olmayacağını söyledi. Bana iki seçenek sundu: Allah korusun, gelecekte bebeğine bir anormallik keşfedersek, gebeliği sonlandırmaya karar verir yoksa allahın kaderine bırakmaya mı karar verirdin ben Hayır, elbette sonlandırmayacağımı, allaha bırakacağımı söyledim. “O zaman sıvıyı çekmeyelim” dedi. doktorun dedikleri beni endişe içine soktu sizde veya yakınlarınızda bebeğin amniyotik sıvısının fazla olduğu ve gebeliğini iyi ilerleyen doğum yapan oldumu içimi rahatlatın lütfen🥺