newmomad sizdenbiriyim balcalıda yeri yeni numune binasında ama öyle söyleyim 1300 ödedim. Renkli değil siyah beyaz verdi ama gayet net görünüyordu. Benimki 15 dk falan sürdü
sizdenbiriyim newmomad verdiği ultrason fotoğrafı siyah beyaz dediniz normal hastanede verilenler gibi mi kız kardeşim gelse videoya alsa sıkıntı yaparlar mı ve son olarak randevu nasıl alacağım bi numara fln mı aramam gerekiyor 🌸
newmomad melikee011 aynen ilgisiz birsz üstüne düşmek gerek.. yok verdi bana bebek gösterirse veriyor ama sanırım öbür türlü zaten veremiyor:)
newmomad emsgn yani sabah gittim ödedim vezneye çıktım hatta vezne söyledi ibandan atsaydın falan diye bende bilmiyordum:( sonra öğlen 1de Mete beyin kapısında beklemeye başladık
newmomad sizdenbiriyim numara verebilirim ama video çekmek yasak maalesef 🙏🏻 yani evet öyle diyebiliriz. Ama normalde benim siyah beyazım pek net olmuyordu bu daha net diğer hastaneleri bilemiyorum
emsgn newmomad tekrar merhaba iban için mesaj attım ama dönüş olmadı sizde var mı acaba iban mete hocanın
emsgn newmomad evet sanırım bizi özel kontenjan ayırmış hiç bekletmeden aldı ve güzelce açıklama yaptı sadece yüzünü gösterir fotoğraf vermedi ama önemli olan iyi olması ne yapalım artık 🥲