melikee011 Adana 5 ocak hastanesinde detaylı ultrason yaptıran var mı güzel bilgilendirme yapılıyor muu
newmomad melikee011 canım ben balcalıda yaptırdım. Doktorumun eşiydi hem,hemde özele çok para vermeye gerek yok diye düşündüm. Yeni numunede balcalı bölümü var orada oldum birkaç gün önce
melikee011 newmomad bende devlette yaptırmayı düşünüyorum çok sağol canım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🌸
esmav newmomad güzelyalıda doğum çok pahalı değil mi ya napcaz iyi doktorlar var ama fiyat niye bu kadar çok
sizdenbiriyim newmomad hangi hastanede detaylı için bu kadar ücret verdiniz🌸 ve renkli fotoğraf veriyorlar mı kaç dk sürüyor muayene
newmomad rosee01 evet evet gayet memnunum her seferinde şu an beyne bakıyorum dedi mesela baktıkça su ana kadar bi sorun yok dedi bu şekilde çok şükür güzel geçti 🙏🏻
esmav gamze004 marsada prof salih büyükkurt var o da detaylı ultrasona bakıyor detaylı sana anlatmıyor ama her şey yolundaysa her şey yolunda diyor önemli olanda o sıkımtı varsada söylüyordur yani illa
newmomad esmav evet ya maalesef pahalı :( bende doktora en başından beri alıştım açıkçası değişmek de istemiyorum :( siz nereye gidiyorsunuz
esmav newmomad been de alıştım perihan hoca ama 52.500 nedir yaniii son haftalardaydım normal istiyorum acaba marsaya mı gitsem diye düşünmüyor değilim ama çevremde hiç giden yok işte