hollyymollyy Kesinlikle hiç düşünmeden şikayet etmeniz lazım kimse işini babasının hayrına yapmıyor, siz karşınızdaki insana herhangi bir saygısızlık yapmadıysanız onu da size yapmaya asla hakkı yok. Sağlık bakanlığına şikayet edin.
ikicocukannesiii_ hollyymollyy yemin ederim asla yapmadım aşı vurdurmuyorum istemiyorum diye bana cahil gözüyle bakıyor Allah alsın o işi onun elinden inşaAllah bir daha gittiğimde kovulmuş olur
ikicocukannesiii_ buketdeniz19 yok yok olamamış Allah için utandım kendimi tuttum şikayet edeyim içim rahatlasın
ikicocukannesiii_ kadertuna0 nalet ettim şeytana yoksa yemin ederim patlayacaktım kendi kendime dedim üstünde ki çarşafın hürmetine sus
decembermum ikicocukannesiii_ bence çimlere şikayet edin çarşaf ile alakası olduğunu düşünmüyorum bizim burada da var öyle bir kadın doktor allahtan benim doktorum değil yoksa paralarım
ikicocukannesiii_ decembermum bilmiyorum ki cahil gözüyle bakıyor salağa anlatır gibi anlatıyor bir şeyleri
ikicocukannesiii_ african edeceğim şikayet ne hali varsa görsün Allah ona vicdana azabı çekmeyi nasip etmesin iki seferdir böyle davranıyor sırf saygımdan eşimi çağırmadım yoksa çağırırdım yemin ederim dövseydi onu içim rahatlasaydı
metininprensesi decembermum niye saçma olacakmış zaten ne başımıza geldiyse bu duyarsızlığımızdan geliyor ortada dış görünüşü nedeniyle hakarete maruz kalan azarlanan ve hamile olduğu halde tedavisi yapılmayan bir kadın hemcinsim var siz aynı şekilde post atsaydınız eğer sizin hakkınızı da savunurdum öyle deve kuşu gibi kafamı kumun içine gömülmem ben bir insanım ve hanımefendinin bu şekilde azarlanmasına duyarsız kalamadım siz duyarsız kalabilirsiniz saygı duyuyorum zaten kendi degerek kalmadığını söyledi ama benim bu mesajımla bir nebze olsun kendini iyi hissetmiştir gerçekten şahit olsaydım o olaya orada tepkimi koyardım burada koyduğum gibi iyi günler umarım siz böyle bir şey yaşamazsınız.
ikicocukannesiii_ hanega aminnn yemin ederim ki asla kınamam kimseyi isteyen istediğini giyebilir kimsenin Allah katında ki yerini bilemeyiz ki ama bazıları böyle değil hemen cahil damgasını vuruyorlar insana
ikicocukannesiii_ baltuntas aaa doğruu bi gideyim şikayetten sonra haline tavrına arayıp konuşacağım zaten bugün başka bi yerlere gidiyorlar yardım etmeye yarın sabahtan hemşireyi arayacağım ödleri kopsun
ikicocukannesiii_ Bumah dedimm kaçtır susuyorum yeter artık bi nasıl üslup ağlıyordum ama kekeliyordum ağlamaktan 😔 eşime söylemediğime çok pişmanım ama yemin ederim birinin canını yakmadan çıkmazdı korktum yaşlılar çocuklar vardı
Aleynaaaag ikicocukannesiii_ merhabalar bende aile hekimliğinde çalışıyorum ve kimsenin sizi bu şekilde çocuk gibi azarlamasına hakkı yok özellikle bir doktorum hasta ile böyle konuşmasına asla yok bu sebeple doktorunuzu gönül rahatlığıyla önce sağlık Bakanlığına sonra da Cimere şikayet etmelisiniz bu sizin hakkınız
ikicocukannesiii_ Aleynaaaag çok teşekkür ederim sizden bilgi almam çok iyi oldu sağlık bakanlığına edeceğim eşim evde diye rahat yapamadım birazdan uğraşacağım sanmasın yanına kalcak
ikicocukannesiii_ baltuntas evett ablamlarla beraber edeceğiz bugün eşim evde belki sakin bir kafayla ona anlatabilirim en azından aratayım eşime konuşsun
ikicocukannesiii_ elifsn23 etmem lazım sanmasın yanına kalacağını çünkü içim soğumadı kin tutmaktan Allah’a sığınırım
elifsn23 ikicocukannesiii_ iyi yapıyorsun canım Allaha havale et tabiki ama resmiyette de cezasız kalmasın sicilinde görünsün terbiyesiz ya
ikicocukannesiii_ sudeli4 e devlet üzerinden değiltireceğim ama önce şikayet ettikten sonra ki tavrını merak ediyorum
aakn ikicocukannesiii_ çarşafınızdan dolayı öyle davrandığını nasıl anladınız? Onunla ilgili birşey mi söyledi
ikicocukannesiii_ aakn hayırr cahil muamelesi yapıyor bunu genellikle biz çarşaflılara yapıyorlar ama insanlar öyle ki tesettürlüsüne açığına bakmıyorlar