Bahar3434 Kızlar doktorumu değiştirmek istiyorum ilgili fiyatı çok uçuk olmayan tavsiyesi olan var mi
Ahmedinannesi Bahar3434 ümraniye santral de Zehra Koçer benim doktorum çok memnunum☺Özel kliniği var Medica nın karşısında.Muane ücreti 150₺🤗
Basak24 Bahar3434 çamlıca erdem hastanesi adalet hanıma gidiyorum muayene 60 tl doğummücreti 1100 tl ben çok memnunum
Candantasdelen Muayne ücreti 90 lira ben epidural normal yaptım 2016 daldığım yaptım o zaman 2300 vermiştim şimdide 24 gün önce ikinci doğumumu yaptım yine epidural normal 2900 verdim
Candantasdelen Hmm sen kaç haftalık hamilesin ya benim doktorum acayip iyi ve gerçekten şiddetle tavsiye edebileceğim bi doktor diğer özel hastanelere göre fiyatı yinede iyi bi yer
Candantasdelen Bence bi dene istersen memnun kalırsın hem normal Doğum yanlısı hem çok sıcak ve tatlı ben kendisine bayılıyorum gerçekten yalnız randevuları çok dolu gitmek istersem şimdiden randevunu al
Bahar3434 Candantasdelen 2 hafta sonra kontrolüm var deneyeyim bakalım inş memnun kalırım teşekkürler