2023z Kızlar merhaba 2. Gebeliğim bu gebeliğim ilkine göre çok farklı daha 11 haftalığım ama sanki ileri haftalardaymışım gibi bebeğimi çok ağır hissediyorum baskı yapar gibi böyle olan var mı acaba normal mi
yagmuryig 2023z benimde ikinci gebeliğim 19+3olcaz bu gece bende ağır hısedıorum belırtıledımde ilk gebeliğime göre çok farkli çok rahatsızım bu gebeliğimde
Ahsenveannesi 2023z kilolu mu gebe kaldınız? Bende çok şişkinlik ve hazımsızlık var sabah ve akşam arası dağ gibi fark oluyor karnımda. Sanki 3 aylık değilde 7 aylık gibi nefes nefeseyim sürekli
2023z yagmuryig maşallah sizin haftanız benden ileriymiş. Bir arkadaşıma söylemiştim cinsiyeti ile alakalıdır erkek bebek kendini çok hissettirir dedi ilk çocuğum kızdı. Henüz cinsiyetini bilmiyoruz haftaya ikili testte belki söyler sizinki belli mi
yagmuryig 2023z ben ikinci kez erkek annesi oluyorum ama ilk gebeliğim çok rahatı bunda heryerım ağrıyor mıdem bulanıyo bas dönuyo alakası yok bence erkek bebek kendını çok hısetırır kelimesi yanlış olmuş her ıkı gebeliğimde AP ayrıydı ama sonuç ıkı erkek annesıyım 😆😅🥰
2023z yagmuryig yaaa maşallah 🥰 Bakalım benim bebeğimin cinsiyeti ne olacak çok heyecanım yok cinsiyet konusunda sağlıkla kucaklamak istyiorum 🥺
2023z Ahsenveannesi yok hayır zayıfım. Ama bahsettiğiniz şişlik ilk zamanlar bende de vardı gebeliğin ilk zamanlarında ödem ve gazdan dolayı karın şişebiliyor. Yaklaşık 2 haftadır geçti şişliğim. Ama sık idrara çıkmam hala devam ediyor