Lamelif Kızlar 17+2 haftalığız akşam saatlerinden bir kaç pıt dışında hareketlerini hissetmedim. İkinci hamileliğim olmasına rağmen karnımda şişmedi. Sizde durumlar nasıl hamile gibi görünüyor musunuz?
AnnesileYavrusu Lamelif bende 17+1im benimde karnım yok hareketlerini de 2kere kalp atışı gibi hissettim sadece o da bebek miydi emin bile değilim😂🙈
denizannee Lamelif 18+5im bende her akşam değil ama ara ara ufak atmalar oluyor. Bu sabah da uyandığımda hissettim sanırım açken kendini hatırlatmaya çalışıyor. Karnım da biraz belirmeye başladı 😊
Nisansimge Lamelif bende 17+2yim göbek var biraz ama tam hissedemedim bi kaç kere pıt pıt diye hisseder gibi oldum o kadar heycanla bekliyorum :)
Lamelif AnnesileYavrusu kızz 🌸 çok heyecanlıyım hep bir kızım olsun istemişimdir bir oğlum var 10 aylık
AnnesileYavrusu denizannee ufak atmalar neye benziyor mesela ☺️ Benim ilk gebeliğim ne hissedeceğimi bile bilmiyorum 😂🙈
denizannee Lamelif ohooo hemde nasıl 🤪 en son 15+4te gittiğimde 6 kilo aldigimi öğrendim sonra bidaha tartılmadım 🤭 gebelikle beraber sigarayı bıraktım ben ondan bu kadar aldım 😔
denizannee AnnesileYavrusu karnımın sol tarafında aniden pıt pıt hareket oluyor. Bazen de bisey kayar gibi hissediyorum. 😊
Rabiaibrahim0803 Lamelif yok aslında 65 le kaldım şuan 75im çok kilo aldım ama karnım büyüdü şuan 19+5 haftalığız
Lamelif denizannee olsun hamilelikte kilo almıycaz da ne zaman alacaz inşallah sigaradan tamamen kurtulursunuz🙏🏻