elifdemir38 Merhaba 8 haftalık hamileyim birkaç gün önce kanamam oldu eski kan gibi dedi doktor ama kalp atışı var kahverengi lekeye döndü şimdi bu durumu yaşayan var mı acaba kan sulandırıcı kullanıyorum
buketdeniz19 elifdemir38 kan sulandırıcı da kanama yapabiliyor canım bilgin olsun gene de doktora sor sen
ozden2 elifdemir38 benim de gebeliğin ilk haftalarından 7. Haftaya kadar lekelenmem oldu kan sulandırıcıyı kesti doktorum. Coraspin de kullanıyordum ayrıca iğnenin dışında. Lekelenme geçmeyince bi 15 gün kadar onu da kestik. Sonrasında çok şükür azaldı
svgi_svgi elifdemir38 merhaba bmde yenı öğrendim 2 gündür kanamam var ılk gün az oldu ama ıkımcı güm kocaman parçalar geldı doktor sans berelım 2 gun bekleyelıö dedı kese gozukuyor cnku
zeyzeynur elifdemir38 ben hem hap hem iğne kullanıyodum kahverengi kanama yaşadım rengi açılmaya başlayınca iğneyi bıraktırdı doktorum sonraki günde kesildi kanamam. Üstünden 5 hafta geçti şuan hala corasprin kullanıyorum bi daha kanama yaşarsam bunu da bırakacaktık ama olumsuz bi durum olmadı çok şükür bu zamana kadar
semeli06 elifdemir38 bende 3 gündür kullanıyorum devam ediyor kahverengi şekilde. Vücut atıyor diyorlar