mercanyildizi 3 aydır deli gibi Çiğköfte dürüm yemek istiyorum ama bugün artık canıma tak etti çok canım istiyor. Yiyen varmı bir zararı varmı çevremden kime söylesem yeme diyor
xxtuaxx mercanyildizi Etsiz olursa sorun olmaz. Ben de yemiştim hamileyken. Her gün yemiyoruz sonuçta. Arada kaçamak yapmaktan bi şey çıkmaz bence 😂
kurkmantosuzmadonna mercanyildizi etsiz olduktan sonra bir şey olmaz. Ben yiyordum. Ama dürüm değil de paket alıp yeşilliğini evde yıkayıp öyle yiyordum.
gizemb0 mercanyildizi Ya kıyamamm 🥹 etsiz olursa ve her gün yemezseniz bir sıkıntı olacağını sanmıyorum bebekten ziyade midenizi de çok yormamak adına ara sıra yenilir ya dümdüz salça bulgur baharat yani 😂 ben yiyorum valla benimde canım çekiyor etsiz olmadığı sürece bi sıkıntı olmaz bence en azından ben bir sıkıntısını görmedim
Asyao Ben ilk hamileliğimde de çok yedim şuan 7 haftalığız hemen hemen her gün yiyorum diyebilirim size
MorKelebek54 mercanyildizi etsiz cig kofte yediginiz surece bi sorun yok. Durum olarak degil de sıkma olarak alin. Marulu vs guzelce iendiniz yikayin ayirip. Cigkofteciler ortadan ikiye bolum suya daldirip ciskrtiuolar cunku arasinda bicek toz bisi var mi yok mu belli degil. Evde kendiniz guzelce yikadiktan sonra dürüm yapip yiyebilirsiniz. Bu arada cigkoftenin tek zarari fazla baharabli olmasindan dolayi mideyi yakabilir her hamile bir degil tabi eger baharatlardan dolayi mide yanmaniz olmuyosa sorun yok. Oluyosa bile bi kere yiyin en aizndan nefsiniz körelsin
ARYa143 mercanyildizi bebeğim aşermişsin belliki, etsiz çiğköfte ye bişey olmaz şifa olsun 😊 etli olan önerilmez, çiğ et hamilelikte riskli çünkü, sen etsiz ye bişey olmaz🤗 Ben kaç kez yedim bilmiyorum, ilk gebeliğimde bir defaya mahsus etli yemişliğim de vardı🙈😂
ARYa143 Bi de evde kendin yap ye bence, Daha güzel Daha güvenli Daha ekonomik 👌😊 Ben hazırları sevmiyorum, çok nadir hemen yemek istediğimde (yapacak halimiz yokken) ya da dışardayken felan alırım, evdeki çok daha güzel 👌🤗😁
atlasmelikee mercanyildizi etsizse yiyin bence özellikle temiz güvenilir bir yerden olursa sorun olmaz diye düşünüyorum ben yedim birkaç kez abartmadan
Melihakrds mercanyildizi arada etsiz çiğköfte yiyebilirsin. Benim ilk aylarda özellikle canım çok çekiyordu bi ara sık sık yedim. Doğum yapacağım gece de doğuma gideceğimi bilmeden gece 12:30 da acıktım çiğköftr mi söylesem canım çekti doğurursam bi süre yiyemem dedim sonra vazgeçtim bebek önde gidiyor diye beslenmeme dikkat etmeye çalışıyordum o gece 2 de doğuma gittim hastaneye keşke son son yeseydim 😀
1cey mercanyildizi çevrendekiler kim acaba merak ettim 😅 etsiz olduğu sürece hiçbir sıkıntı yok sen böyle şeyleri doktoruna sor çevrene sorma. Çevre yenmeyecek şeye de ye der mesela.
elifksbr @mercanyildizi ben 4 ayda 4-5 kez yemişimdir doktor yasak koymadı çok şükür bir sorun olmadı etsiz yedim miden hassas değilse yiyebilirsin bence
ikizlerkadini mercanyildizi geçenlerde bende baya yedim araştırdım komagene nin ki etsiz mis etli olan iyi değil diye biliyorum
annekiz6141 mercanyildizi Ben bu ikinci hamileligimde hergün yedim 😂😂🤣 et olmadığı sürece sıkıntı yok sonuçta bulgur yani oda..