A_S_K Çatlaklar için ne kullanıyorsunuz? Ne zaman kullanmaya başladınıx acaba? 12+1 oldum henüz bir şey kullanmıyorum geç mi kaldım? Ne kullanayım? Bebe yağı iyi diyorlar ne yapayım? Tecrübelilerden öneri bekliyorum ☺️
defnekrmn A_S_K ben sanırım 25 haftalıkken badem yağı kullanmaya başladım ve henüz çatlağım ve tüylenmem yok şuan 34 haftalıgım ☺️
Duru_zeynep A_S_K A_S_K 13.haftamda başladım Maalesef benim tüylenmem çok oldu 😞 o yüzden badem yağı vs kullanmaya cesaret edemedim , müstelanın çatlak öncesi yağı var onu kullanıyorum şimdilik güzel 👍🏻
Bukrem62 3.ayin bitiminden itibaren diye biliyorum.. krem ve yağ tavsiyelerinizi beklerim güzel anneler😊
Deletedmom422 A_S_K bebe yağı ilk zamanlarda kullandım 24'ten sonra kesmedi. Gerilim hissettiğin zaman kullanmaya başla. Ben ilk zamanlar nemlendirmek için bol bol bebe yağı sürdüm. Daha sonra mustela çatlak öncesi bakım yağı ve kremi kullanmaya başladım. 39. haftadayım memnunum.
Deletedmom422 A_S_K valla simdi hatırlamıyorum yağı çok bereketli ama onu söyleyebilirim. Ben eczaneden aldim fiyatı aklımda kalmadı.
Baharbhar A_S_K bende 12. Haftadan sonra kullanmaya başladım ama 2 -3günde bir, 22 deyim gerçi şuan herhangi birşey yok şükür. İlk zamanlar Bebek yağı sürdüm , organik Hindistan cevizi yağı birde .şimdi arada birde lierac sürüyorum.
Mommi Hindistan cevizi yapı kakao yağı badem yağını karıştırıp kullandım çok kötü kokuyor ama 😂 şimdide liearac kremi aldım yarım gelicek bakalım nolcak
Elif78 A_S_K 3 aylık oldum hemen kullanmaya basladim karnimda cok erken belirdigi icin vakit kaybetmeyeyim dedim johnsons bebe yağı kullaniyorum bide madecasol krem kullaniyorum 31 haftalik oldum hic çatlak yok şuan insallah olmaz son haftada falan🤔 tuylenmemde hic yok normaldede tüysüzümdür😂 önemli olan nemlendirmek kuru kalmasın
Gull9186 Elif78 madacasol u doktor mu tavsiye etti ben dede var ama hücre yeniliyici krem diye biliyorum birde kırmızı izler için diyorlar Doğum sonrası kullanın filan siz nasıl kullanıyorsunuz ?
Hazaldalilar Elif78 madecassol kremi yağla birlikte mi uyguluyorsunuz tavsiye üzerine mi yoksa kendiniz mi buldunuz genital bölgem de kuruluk var diye vermişti doktor